Antena Căutare

Horoscop noiembrie 2018. Află ce prezic astrele pentru fiecare zodie

Horoscop noiembrie. Afla ce prezic astrele in luna noiembrie pentru fiecare zodie a horoscopului. Horoscop lunar, luna noiembrie 2018.

Horoscop noiembrie. Află ce prezic astrele în luna noiembrie pentru fiecare zodie a horoscopului. Horoscop lunar, luna noiembrie 2018.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Berbec

Muncă, bani și carieră: E o luna în care ești invitat să schimbi strategiile, atât în privința administrării bugetului cât și în privința unor investiții, credite, asocieri. În orice caz, e necesar să închei niște capitole legate de datorii, taxe și impozite și să creezi loc pentru un drum mai curat și mai psrosper. În a două parte a lunii, nu e cazul să faci investiții mari sau să iei decizii financiare importante, întrucât îți pot scapă din vedere detalii semnificative și poți face erori de judecată și alegere.

În ce privește muncă, serviciul, atmosfera în echipa de lucru, evita să promiți mai mult decât vrei și poți. De asemenea, atenție la pornirile superioare și arogante care pot destabiliza armonia.

Articolul continuă după reclamă

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Taur

Poți să dizolvi inhibiții, frici, poți să reevaluezi unele dorințe în ce privește viață intimă și să le schimbi/înlocuiești cu altele mai actuale. Nu e exclus că unii Tauri să experimenteze derapaje, dualitate în amor, din dorința de a încerca ceva nou. De aici și posibilitatea unor încurcături și rivalități.

Luna aceasta taurii au mari șanse să dezvolte pasiuni greu de stapânit. Erotismul este un subiect de interes pentru toți taurii în luna noiembrie.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Gemeni

Zona parteneriatelor, asocierilor și imaginii sociale se activează prin prezența acolo a lui Jupiter, din 8 noiembrie, pentru un an de zile. Așadar, relațiile Gemenilor ies din lâncezeală, se revigorează și redevin o prioritate. Chiar dacă se vor agită spiritele și vor mai apărea și conflicte, asta nu e o problema pentru Gemenii flexibili, vorbăreți și capabili să treacă rapid de la o stare la altă. Gemenii singuri e posibil să întâlnească potențiali parteneri demni de luat în seama pentru relații împlinite și pe termen lung.

Pe plan financiar par posibilități de conflict cu superiorii sau oamenii de care depindeți pentru un proiect important.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Rac

Muncă și banii Racilor încep să cunoască schimbări. Jupiter ajunge din 8 noiembrie în zona muncii și serviciului, sănătății și stilului de viață, așa că urmează o perioada de îmbunătățire, de expansiune și de șanse noi care apar pentru ei. E și destul de multă agitație în luna noiembrie, în sensul în care sunt multe zvonuri, multe orgolii care se întâlnesc și se bat cap în cap, multe informații aruncate în aer fără susținere. Așadar, să evite să spună și să creadă mai mult decât e în realitate.

Sunt șanse mari să vă găsiți o persoană cu care formați un cuplu pe termen lung. Unii raci se pot decide să aducă pe lume un copil.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Leu

Recomandarea este să păstreze proporțiile în joacă cu focul, pentru altfel riscă să între în încurcături mai mari decât pot duce.

În ce privește muncă și banii, Leii să fie prudenți când semnează documente și își iau angajamente, mai ales dacă ele vizează externalizarea unor servicii sau călătorii în afară țării, ori colaborări cu persoane străine. Există șansă unor neînțelegeri sau din cauza grabei, pot să piardă din vedere detalii care ar schimbă cursul unor situații și alegeri.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Fecioară

Pe de o parte, viață casnică, atmosfera în cămin, demersurile patrimoniale încep de acum să fie favorizate, pentru un an de zile. Fecioarele își doresc mai mult spațiu și confort, poate mai mult lux sau libertate de mișcare și au șanse acum să obțină aceste lucruri, chiar dacă se vor mai opune unii și alții sau va trebui să negocieze cu membrii familiei îndelung.

În a doua jumătate a lunii o să aveți parte de tensiuni și intrigi la locul de muncă. Înțelepciunea și răbdarea vă vor salva în aceste situații.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Balanță

Balanțele deschid un capitol foarte interesant în ce privește comunicarea, călătoriile, învățarea, studiul, relațiile cu cei din jur. Jupiter în Săgetător, pentru un an de zile, le deschide uși către studiu și socializare, examene și evoluție. Sunt mai optimiste și mai deschise inclusiv spre a-și schimbă punctele de vedere.

În casă muncii și a sănătății e multă zarvă și agitație, semn că lucrurile pot fi destul de neclare și cu mai multe interpretări. Atenție la jocurile de culise, bârfe, certuri și indiscreții. Fugă de responsabilitate nu e soluție, dar încetinirea ritmului și căutarea unor soluții care să te ajute să fii mai eficient și mai sănătos, da.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Scorpion

Oricum, în luna noiembrie, iubirea, capitolul afectiv, dar și creativitatea în toate formele ei, câștigă mult teren, iar atenția Scorpionilor, vor, nu vor, se îndreaptă către ceea ce iubesc, îi inspiră, îi bucură. Copiii, de asemenea, îi solicită mult pe Scorpioni acum, fie au nevoie de sprijin, fie fac o greșeală și au nevoie de înțelegere.

În luna noiembrie Scorpionii îl au ca aliat pe Jupiter, asta înseamnă că își pot mări substanțial veniturile.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Săgetător

Cel mai notabil eveniment pentru acești nativi este, fără doar și poate, sosirea lui Jupiter acasă, în semnul lor, după 12 ani. E că o gură de aer proaspăt, că o vacanță după multă muncă și efort, că o petrecere pe care au așteptat-o mult. Practic, Sagetatorii încep acum un nou ciclu, o nouă etapă de viață și pot să-și deschidă un drum nou drum, sub mai multe aspecte. Optimismul, poftă de viață, bucuria de a trăi aventuros, toate acestea se reaprind în inima oricărui Săgetător, așa că e posibil să-și schimbe prioritățile, programul, stilul de viață, imaginea.

În familie vor apărea mai multe teme de conflict care nu necesită amânare.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Capricorn

În ce privește comunicarea, Capricornii trebuie să fie atenți la tendința de a sadi confuzie în interacțiunile cu ceilalți, prin mesajele evazive și neclare pe care le transmit sau prin tendința de a juca la două capete. Să fie atenți, de asemenea, la tendința de a se iluziona și să citească cu atenție tot ce semnează.

Se pare că soluția, pentru ei, acum, este întoarcerea către sine, introspecția, evaluarea credințelor lor, generozitatea și iertarea, smerenia, expansiunea conștiinței.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Vărsător

Vărsătorii se eliberează de stresul aferent zonei profesionale, se detensionează atmosfera la acest nivel, iar zona relațiilor sociale capătă mai multă deschidere, entuziasm și încredere. Încep să vină oameni noi în viață Varsatorilor, le vin idei, primesc invitații în diverse proiecte, sunt strălucitori în cardul grupurilor în care activează, au posibilitatea acum să-și crească notorietatea și să-și extindă clientela

Apar cheltuieli multe și mărunte care vă vor face o mică gaură în buget. Cheltuielile se vor amortiza la următorul salariu.

Horoscop noiembrie 2018. Zodia Pești

Marte va ajunge în acest semn din 17 noiembrie, așadar Peștii pot să se folosească de această energie care le conferă ceva mai multă combativitate și curaj, pentru a-și apară cauza, pentru a face unele schimbări sau pentru a-și afirmă calitățile și talentele. Totuși, să țînă cont de faptul că succesul lor depinde acum în mare parte de atitudinea lor, de cum se comportă, cum se înfățișează in relațiile cu alții. Pot să câștige și pot să și piardă, doar pe limba lor.

De inspirație și creativitate nu duc lipsa, dar au tendința să fie prea reactivi, hipersensibili și suparaciosi

Sursă: astrocafe.ro

Atenție, Balanțe! Zi cu certuri aprinse! Horoscopul de miercuri, cu Camelia Pătrășcanu... Zodiacul mincinoșilor. Acestea sunt zodiile de pe podium! Te privesc în ochi și îți spun că ”cerul este verde”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x