Antena Căutare

Numărul destinului, criptat în data de naștere. Cum se calculează, dar şi cum influenţează energia celor mici

Află vedem cum poate fi influenţat destinul unui copil din clipa în care s-a născut. Numerologii sunt de părere că destinul nostru este deja plănuit.

Numărul destinului, criptat în data de naștere. Cum se calculează, dar şi cum influenţează energia celor mici Galerie
Numărul destinului, criptat în data de naștere. Cum se calculează, dar şi cum influenţează energia celor mici

Caracteristicile, talentele şi motivaţiile noastre de-a lungul vieţii sunt dictate de numărul destinului. Specialiştii sunt de părere că numerologia ne ajută să ne cunoaştem copiii mai bine şi chiar să pătrundem în micul lor univers de unde să ne facem o idee asupra drumului care li s-ar potrivi cel mai bine în viaţă, notează Observator.news.

Totul ţine de data nasterii

Cum se calculează, dar şi cum influenţează energia celor mici, ne spun chiar acum Oana şi Adina Timofte.

Luăm în considerare toată data nașterii. Invitatele au luat o dată de naștere aleatorie: 10.08.2018. Se vor aduna toate cifrele între ele (1+0+8+2+0+1+8=20).

Până aungem la un rezultat cu o cifră,a stfel 20 = 2+0 = 2

Pentru copilașii care au cifra destinului 1, aceștia sunt predispuși să se nască prematur, pentru că ei vor să fie primii în toate, aceștia au energia și capacitatea de a-i convinge pe părinți să le facă toate poftele. Grijă cu această energie, dacă ei nu se simt iubiți pot să se ducă pe panta negativă si să experimenteze lenea si victimizarea.

Pentru copii cu cifra destinului numărul 2, aceștia sunt foarte predispuși să fie dependeți de mami așa cel mic va capta orice emoție a mamei, de aceea trebuie antrenați în activități de grup și pentru a-i învăța să-și exprime emoțiile ar putea alege un animăluț de companie pentru a fi cu el.

Pentru copii cu cifra destinului numărul 3, aceștia vor vrea tot timpul atenția părinților și să stea cu el. Este vorbăreț și trebuie ascuiltat, vor simți nevoia să vorbească în continuu. Dacă tu ca părinte ești un destin compatibil cu al copilului, este foarte important. Dacă un părinte are cifra destinului numărul 5, iar copilul numărul 4 nu se vor putea armoniza.

Pentru copii cu cifra destinului numărul 4, se vor simți cel mai bine în camera lor. Trebuie antrenați, pentru că sunt niște copii maturi încă din copilărie și trebuie lucrat la insensibilitate și la răceală.

Pentru copii cu cifra destinului numărul 5, aceștia au energia activă, să experimenteze orice. Această energie trebuie să fie ținută în frâu, în maturitate se pot duce în negativ.

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru despre câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia pe care o ai... Horoscopul dragostei 2020. Cum te iubește fiecare zodie și care sunt semnalele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x