Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Se întâmplă din ianuarie! Previziuni cumplite pentru România, în 2020! Ce pățesc românii

Primele zile din an ne dezvăluie ce arată astrograma pentru 2020 și la ce ar trebui să se aștepte românii în lunile următoare! Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit ce previziuni sunt pentru anul 2020!

Previziuni cumplite pentru România, în anul 2020

Potrivit astrogramei despre România și a previziunilor făcute, anul 2020 aduce numeroase situații dificile și tensiuni la nivel social, în special în cursul lunii august.

Se pare că anul 2020 va avea puncte critice, situații de ghinion și tensiuni politice și sociale încă din primele luni ale anului. Este un an în care conducătorii țării trebuie să fie foarte atenți la deciziile luate.

PREVIZIUNI PENTRU ROMÂNIA ÎN 2020

"La această oră avem - și va fi până spre vară - axa karmică în Rac și în Capricorn. Deci, chestiuni care țin de sănătate sunt foarte importante și sunt vitale, mai ales că am văzut că foarte mulți își doresc să scoată cât mai multe din spitalele acestea care sunt de stat.

Sigur că e nevoie de parte privată, dar fiind o chestiune de karmă, dacă se iau deciziile desființării spitalelor de stat unde trage omul nevoiaș, cu Saturn retrograd și cu karmă negativă în Leu, este profund afectat, dar dacă se umblă și la săntate în sensul acesta, atunci cei care vor face o astfel de mișcare vor plăti și vor aduna pe karma lor inclusiv pentru viețile viitoare", a spus Mariana Cojocaru, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Potrivit astrologului, anul 2020 va fi marcat de tensiuni sociale, mai ales în luna august. Urmărește materialul video de mai sus ca să afli mai multe previziuni pentru România anului 2020.

Recomandari