Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Alege servicii de coletarie Anglia – Romania sigure, rapide si accesibile. Doar cu MokaTrans!

Vrei să trimiți un colet unei cunoștințe în Anglia însă nu mai ai încredere în serviciile firmelor de transport? Acest lucru este de înțeles în contextul în care multe colete ajung grav deteriorate chiar și în cazul unei livrari naționale, în care distanțele sunt mult mai mici.

MokaTrans

Însă te poți bucura de un serviciu de coletărie Anglia – Romania și retur civilizat, exact așa cum ți-ai dori! Iar MokaTrans este compania de care ai nevoie. Coletul tău este important nu doar pentru tine, ci și pentru MokaTrans.

Bazele unei companii apreciate de către clienții săi sunt serviciile de calitate și mai ales respectului prezentat în colaborarea cu fiecare posibil client. MokaTrans, o companie de transporturi a coletelor către și din Anglia înființată în anul 2014, a înțeles pe deplin acest lucru. Și, cu fiecare transport s-a dezvoltat tot mai mult astfel încât să îndeplinească toate nevoile și așteptărilor clienților săi.

În cazul în care urmează să trimiți un colet pe ruta Anglia – România sau retur și nu ești sigur cu ce companie să colaborezi, este timpul să închei căutările. MokaTrans este soluția pe care o cauți, iar beneficiile oferite de aceasta vor confirma acest lucru.

Preț avantajos, livrare rapidă și regulată, siguranța coletului. Aceste principale trei criterii nu sunt doar niște mituri pentru MokaTrans, ci descriu cu adevărat serviciile pe care le asigură.

Cursele practicate de firmă au loc săptămânal și acoperă cele mai importante zone din Anglia, precum și toate județele din România. Șoferii se deplasează chiar și în locurile mai puțin accesibile, punând astfel la dispoziție un serviciu suplimentar de preluare și livrare a coletului de la adresa indicată de client.

Prețul avantajos și competitiv al unui transport este un beneficiu major, care nu trebuie ignorat. Costul total nu este stabilit în funcție de distanța parcursă între punctul de preluare și cel de livrare, ci în funcție de dimensiunile coletului. Nu trebuie decât să introduci pe site-ul companiei https://mokatrans.ro dimensiunile coletului tau pentru a primi estimarea de preț. Iar dacă consideri că nu te încadrezi în buget, poți reface greutatea, înălțime, lățimea sau lungimea acestuia pentru a diminua costurile. Important este ca prețul comunicat în momentul rezervării locului pentru transport este și cel final, fără a exista neplăcerea unor costuri suplimentare.

Coletul tău va ajunge la destinație, în Anglia sau în România, după caz, într-un mod civilizat și în perfectă siguranță! Astfel, poți trimite chiar și obiecte ușor mai fragile, având încrederea că acestea vor ajunge la persoana dragă în stare perfectă.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care MokaTrans le asigură fiecărui client. Mai multe poți descoperi discutând direct cu reprezentanții companiei și chiar pe parcursul colaborării cu aceștia. Simplu, rapid și civilizat, alege ca pachetul tău să ajungă la destinație fără a fi deteriorat!