Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Despre firma de produse textile care a revoluționat piața hotelieră din România

Un fir subțire se țese între așteptările românilor și calitatea serviciilor de care au parte atunci când întră în contact cu restaurantele, hotelurile, pensiunile și chiar spitalele din România. Acest fir este firav deoarece pe piață se regăsesc numeroase firme textile care, de multe ori, întârzie să surprindă prin calitatea produselor pe care le produc.

Despre firma de produse textile care a revoluționat piața hotelieră din România

Românii își doresc să dispună de garanția calității, au dovenit acest lucru de tot mai multe ori în ultimul timp. Prețul a rămas doar un pilon stagnar, nu mai este un lucru care ghidează achiziția atunci când vorbim de calitatea unor produse. Din dorința de a surpinde și satisface chiar și cele mai pretențioase cerințe a luat naștere și Brodank – firma de produse textile care ocupă un loc fruntaș în topul producătorilor de textile din România.

Povestea Brodank – drumul pietruit cu succes

Firma Brodank Comarnic, cunoscută în trecut sub denumirea de Brod-Rvl, se poate lăuda cu o experiență de aproape două decenii pe piața de profil din România. În toți acești ani nu a încetat să își surprindă publicul cu produse confecționate doar din materiale atent alese care prezintă totodată certificarea calității.

Brodank a devenit un aliat puternic al tuturor administratorilor de hoteuri, restaurante, pensiuni și chiar spitale. Succesul acestei firme s-a construit cu pași mici, dar siguri. Pentru ca administratorii să înțeleagă cu adevărat ce își doresc invitații, Brodank le-a insuflat plăcerea pentru frumos și calitate. Totodată, aceștia au înțeles că nu e suficientă amabilitatea pentru ca invitații să catalogeze serviciile de care au parte ca fiind de top.

Se poate spune că Brodank este firma care pune suflet în tot ceea ce face și împărtășește acest secret și cu ceilalți. Clienții fideli ai firmei știu deja că produsele textile din incinta proprietăților lor private sunt cele care stimulează într-o proporție admirabilă catalogarea serviciilor ca fiind de 5 stele.

Ce a pregătit Brodank pentru public?

După cum s-a mai spus, Brodank este producător de lenjerii pentru hotel, dar și de prosoape. Lenjeriile sunt elegant imprimate în diferite culori, albe imaculate, cu diferite modele florale sau geometrice și nu numai.

Ele sunt confecționate din bumbac 100% - materialul care reprezintă chiar și astăzi calitatea întruchipată. Totalitatea materiei prime pe care o importă Brodank vine la rolă din peste 7 țări renumite pentru atenția pe care o acordă calității. Există peste 30 de tipuri de țesături la lenjerii – diferența dintre ele fiind prețul. Lenjeriile sunt confecționate la comandă, întocmai după dimensiunile specificate de client.

În cazul prosoapelor, dimensiunile sunt standard pentru fiecare în parte – de față sau de corp. Calitatea este incontestabilă, este cea care face diferența dintre o cameră de hotel bine aranjată și una care nu a beneficiat de o prea mare atenție din partea administratorului. Pentru ca fiecare să îi suprindă mereu pe oaspeți, Brodank le pune la dispoziție și perdele. Ele diferă că gramaj, de asemenea opțiunile fiind standard: 400. 450, 500, 550 și chiar 700gr. Bumbacul 100% este cel care le redă aspectul inegalabil și rezistența în detrimentul trecerii timpului.

Gama de prosoape pentru hotel este una puțin mai aparte. Mai exact, totalitatea prosoapelor disponibile se pot personaliza prin 3 metode eficiente și de durată. Cei care doresc să aducă un plus de autenticitate prosoapelor din camerele puse la dispoziție pentru oaspeți, găsesc mai multe informații pe lenjerii-hotel.ro.

Cum pot testa cei interesați calitatea produselor?

Clienții noi, care nu cunosc încă calitățile produselor de la Brodank, pot cere înainte de achiziția propriu zisă mostre ale materialelor. Astfel, fiecare poate testa materialul în ceea ce privește rezistența la purtare, spălare, la acțiunea factorilor externi și nu numai.

Totodată, cei interesați pot accesa lenjerii-hotel.ro pentru a vizualiza pozele realiste disponibile pe site ale produselor. Există o multitudine de modele cu un mare impact vizual, perfecte atât pentru hoteluri, cât și pentru pensiuni, restaurant și spitale.

Calitatea este cea care dictează achiziția, prețul rămând în urmă, de mult uitat. Pentru și mai multe detalii, cei interesați pot accesa lenjerii-hotel.ro. Tot acolo se poate cere și oferte avantajoase pentru produse.

Recomandari