Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

FOTO! Orasul austriac Hallstatt s-a mutat in China!

Cunoscuti pentru pasiunea lor de a imita diverse lucruri, chinezii au reusit de aceasta data sa recreeze in intregime orasul austriac Hallstatt, relateaza Daily Mail.

O firma de constructii din China a trimis mai multi "spioni" in Austria pentru a pregati cat mai bine replica orasului. Dupa sase luni de la anuntarea vestii ca acest oras va fi imitat, contructiile sunt aproape gata.

Cladirile originale au fost copiate si reproduse cu o precizie extraordinara. Pentru a recrea atmosfera din Austria, chinezii au adus pe stradute trasuri si vor importa si porumbei albi pentru autenticitate. Biserica in stil gotic este constructia centrala a ambelor orase. Casele din orasul situat in provincia Guangdong se vand la un pret mai mare decat cele din Austria, acestea costand intre 200.000 si 500.000 de lire.

Au existat si cateva elemente pe care constructorii chinezi nu au putut sa le imite perfect. De exemplu, lacul artificial este mult mai mic decat cel original, iar apa din el nu este deloc limpede. Totodata, peisajul montan inzapezit nu avea cum sa fie reprodus, la fel ca si aerul proaspat din Hallstatt.

Foto: Alex Hofford/Sinopix

Recomandari