Antena Căutare

Acum o știe toată țara, dar cum arata Edith înainte de a intra în Casa Mireselor și de a-l cuceri pe Ali

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” este una dintre cele mai controversate concurente ale actualului sezon al emisiunii. La cei 27 de ani pe care-i are, mulți cârcotași, inclusiv familia iubitui ei, Ali, cred că tânăra arată mult mai matură decât anii din buletin. Asta și pentru că alesul ei are doar 24 de ani. 

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” este una dintre cele mai controversate concurente ale actualului sezon al emisiunii. La cei 27 de ani pe care-i are, mulți cârcotași, inclusiv familia iubitui ei, Ali, cred că tânăra arată mult mai matură decât anii din buletin. Asta și pentru că alesul ei are doar 24 de ani.

Cu toate acestea, Edith a fost mereu o fată frumoasă, ba chiar e neschimbată de câțiva ani. Părul drept, bretonul impecabil fac parte din lookul ei de ani de zile. Pe pagina de Facebook a concurentei există albume și fotografii de dinainte de a participa la show-ul matrimonial. Iar în toate acestea, fata arată ca și acum.

Cum se definește ea

”Sunt foarte veselă, prietenoasă, dar mă și supăr repede uneori. De asemenea, vorbesc foarte mult și îmi doresc foarte mult pe cineva. Jumătatea mea aș dori să fie compatibilă cu mine, să fie drăgăstos, inteligent și vesel”, a declarat actuală concurentă atunci când a intrat în Casa Mireselor.

Ultima ei relație a durat aproape șase ani și s-au despărțit acum 2 ani. Edith: “Imi doream familie și copii, dar el nu era pregătit!”

Un nou cuplu la "Mireasă pentru fiul meu"? Maria şi Petru sunt tot mai apropiați: "Îmi place de el"... Toți fanii au fost surprinși să-i vadă așa. Mihaela și Constantin de la „Mireasă”, în ipostaze pe care nu i-ai mai văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x