Antena Căutare

Adevăruri dureroase ies la iveală în casa "Mireasă pentru fiul meu": ”În urmă cu trei sau patru luni, dormeam în gară. M-am simit ca un boschetar”

Noi detalii din trecutul dramatic al lui Vali ies la iveală. Concurentul a trecut prin momente foarte grele în viață.

Noi detalii din trecutul dramatic al lui Vali ies la iveală. Concurentul a trecut prin momente foarte grele în viață.

”În urmă cu trei, patru luni dormeam în gară. M-am simțit ca un boschetar! Am căutat pe internet ceva de muncă și am găsit la mare, în Eforie, ca ospătar. Eu nu mi-am luat haine de acasă că nu aveam, credeam că-mi dau ei.

Când am ajuns acolo, am ajuns fără niciun ban. Am crezut că totul va fi ok. Ne-a întrebat dacă avem haine, nu aveam. Ne-a dat termen două zile să ne luăm haine și ne-am împrumutat. Ne-am luat câte o cămașă.

Ei nu au vrut să ne ia că nu aveam nici pantaloni, nu știu... Nu am putut să lucrăm că nu aveam. Seara ne-a dat afară. Am ajuns în gară la Constanța și nu am vrut să plec fără bilet. Am stat în gară. Niciodată nu m-am simțit cum m-am simțit acolo. Eram aurolac, boschetar”, a povestit concurentul.

Dezvăluiri INCENDIARE ale concurenților: ”Mădălin a spus că pleacă. Laurențiu pleacă și el!”... Mama lui Vali, pusă la zid de soțul ei și de un vecin: ”Bea în cârciumă cu amanții. Nu-i ajungea un singur bărbat, merge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x