Antena Căutare

Adriana, câștigătoarea de la "Mireasă", are nevoie urgentă de ajutor: „Cei/cele care deja ați trecut prin așa ceva, probabil că mă întelegeți!”

Adriana, câștigătoarea de la "Mireasă pentru fiul meu", a cerut ajutorul fanilor.

Adriana, câștigătoarea de la "Mireasă pentru fiul meu", a cerut ajutorul fanilor.

Frumoasa doamnă T e pe cale să se mărite cu fast, iar pentru acest lucru are nevoie de ajutorul celor care au trecut prin experiența organizării unei megapetreceri. Înainte de acest pas, ceremonia religioasă trebuie planificată în cele mai mici detalii.

Adriana şi Valentin au câştigat cel de-al cincilea sezon, dar şi inimile sute de mii de romani din fata micilor ecrane. S-au căsătorit în finală, iar acum îşi trăiesc iubirea departe de ochii lumii. În articolul „Ajutooor, mă mărit!”, doamna Turcuman recunoaște că e greu să pună la punct toate amănuntele.

„Nu, nu este un strigăt de disperare în ceea ce privește alegerea mirelui, deja am făcut-o și este pe viață.

Doar că, a mai rămas fix o lună până la cununia noastră religioasă. Voi știți ce-nseamnă pregătirea unei nunți? Cei/cele care deja ați trecut prin așa ceva, probabil că mă întelegeți într-o oarecare măsură, zic oarecare, deoarece nu știu câți dintre voi ați fost inconștienți ca noi încât să planificați o nuntă în doar câteva săptămâni. Dar, deja am hotărât acest lucru și nu facem altceva decât să mergem înainte, chiar dacă rămânem și fără timp pentru respirat aer”, a scris Adriana pe blogul ei.

Declaraţii HALUCINANTE! Iulia de la "Mireasă pentru fiul meu", despre fostul iubit: ”M-a bătut rău de tot! Abi... Lui Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu” li s-a „arătat” un semn. Fanii au reacționat imediat: „E clar că i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x