Antena Căutare

Ali schimbă fetele ca pe șosete! S-a refugiat în brațele nărăvașei Denisa, dansatoare de manele! „Hai, aprindeți flacăra iubirii! Amândoi sunteți tineri și fără obligații!”

 Ali a pus capăt relației cu Edith și s-a refugiat în brațele nărăvașei Denisa, dansatoare de manele!

Ali a pus capăt relației cu Edith și s-a refugiat în brațele nărăvașei Denisa, dansatoare de manele!

Tânărul pare decis să o dea uitării pe fosta iubită și caută iubire în brațele fiecărei fete. Ținta lui? Fostele concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”. De data asta, Denisa, dansatoarea de manele, pare să-i fi căzut cu tronc.

S-au pozat împreună, Denisa și-a schimbat poza de profil pe Facebook cu fotografia lămuritoare, iar fanii i-au încurajat. „Hai, aprindeți flacăra iubirii! Amândoi sunteți tineri și fără obligații!”

Edith a fost răvășită după plecarea lui Ali din Casa Mireselor. Ce a pus sfârșit unei relații de poveste? O scrisoare de adio, trimisă de Ali fostei iubite. Edth a plâns, a distrus toate amintirile de cuplu, în timp ce fostul iubit s-a refugiat în brațele Denisei, după ce a încercat o scurtă idilă cu Tatiana.

Va ține oare iubirea lor buclucașă?

Iată DOVADA! Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut că a făcut dragoste cu Andrada... Fanii lui Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” i-au pus gând rău fugarnicului Ali! „Să nu mai auzim de el! E puternică ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x