Antena Căutare

Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, jigniți de foștii susținători: „Urâtă mai ești! De chiorul nu mai spun!”

Deși au mii de fani, Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, nu pot fi pe placul tuturor. Mulți cârcotași nu ezită să îi critice și să pună la îndoială iubirea ce și-o poartă.

Deși au mii de fani, Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, nu pot fi pe placul tuturor. Mulți cârcotași nu ezită să îi critice și să pună la îndoială iubirea ce și-o poartă.

De cele mai multe ori, comentariile incisive au ca „sursă” diferența de vârstă dintre cei doi, aspectul fizic al miresei sezonului al șaselea și modul în care aceștia au ales să-și expună relația în public.

Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu” au fost jigniți recent de foștii susținători: „Urâtă mai ești! De chiorul nu mai spun!”, au comentat fanii cârcotași.

Nu mai e un secret că mulți admiratori ai acestui cuplu au însă o ipoteză surprinzătoare, potrivit căreia tânărul s-a întors în brațele lui Edith pentru a-i lua banii câștigați în show-ul matrimonial.

În orice caz, oare până unde merg cu jignirile acești oameni?

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu”, în lacrimi... de fericire. Cadoul primit de ziua ei a emoționat-o peste mă... O recunoști? A renunțat la iubirea lui Laur și s-a reinventat! Da, Marianita de la „Mireasă pentru fiul meu” e mai HOT c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x