Antena Căutare

Emilia și Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu", mai fericiți ca niciodată! Ce au făcut cei doi la Chișinău, acasă la tânără. Fanii: „Felicitări!”

Doi foști concurenți din Casa Mireselor își trăiesc cu intensitate povestea de dragoste și nu ne-ar mira dacă în curând vor bătea clopotele de nuntă! 

Doi foști concurenți din Casa Mireselor își trăiesc cu intensitate povestea de dragoste și nu ne-ar mira dacă în curând vor bătea clopotele de nuntă!

Deși spre sfârşitul celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" certurile dintre Emilia şi Nicolae i-au revoltat pe fani, dar amorezii i-au surprins total acum.

În ciuda faptului că nimeni nu le-a dat nicio şansă şi mulţi credeau că relaţia dintre cei doi foşti concurenţi se va destrăma rapid, Emilia şi Nicolae par să se iubească enorm de mult.

De curând, Emilia l-a dus pe Nicolae acasă, la Chișinău, unde tinerii au profitat de ocazie și au ieșit în club. Împreună, sunt mai frumoși ca niciodată și par că se completează reciproc. Fanii i-au felicitat încă o dată pentru relația lor frumoasă.

Anunț bombă! Un îndrăgit prezentator tv din România vrea să intre în casa "Mireasă pentru fiul meu", după ce i... Logodnica însărcinată a unui fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, izbitor de frumoasă! Fanii: E o păpușă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x