Antena Căutare

Fosta „grăsunică” de la „Mireasă” s-a transformat într-o divă! Într-o rochie roșie, dantelată, i-a înnebunit pe toți!

Crina, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a postat recent o fotografie pe pagina personală de Facebook.  Dacă în Casa Mireselor, blondina era o grăsunică maturizată precoce, între timp ea a slăbit enorm, s-a cizelat și a devenit mult mai frumoasă!

Crina, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a postat recent o fotografie pe pagina personală de Facebook. Dacă în Casa Mireselor, blondina era o grăsunică maturizată precoce, între timp ea a slăbit enorm, s-a cizelat și a devenit mult mai frumoasă!

Fanii au observat că tânăra în vârstă de 21 de ani s-a transformat într-o adevărată divă. Într-o rochie roșie, dantelată, i-a înnebunit pe toți! De altfel, se știe că blondina e mai îndrăgostită acum mai mult ca niciodată, ea fiind într-o relație cu un tânăr din Roman.

Trasă prin inel și elegantă, blonda e mai frumoasă ca oricând!

A suferit enorm din dragoste

Crina, care a participat în sezonul a V-lea al celebrei emisiuni nu a avut prea mult noroc în dragoste. Atunci când a fost eliminată din casa show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", Crina a izbucnit în lacrimi. Ea formase un cuplu cu glumețul Cosmin, dar rivala Cassandra i l-a furat.

Logodnica însărcinată a unui fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, izbitor de frumoasă! Fanii: E o păpușă!”... Amintiri hot și de neuitat! Vă amintiți de numărul de striptease incendiar pentru băieții de la ”Mireasă”? Alinuța i-a a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x