Antena Căutare

Geo de la „Mireasă pentru fiul meu”, fotografie emoționantă de Paște! Fanii: „E o domnișoară superbă!”

Geo, fostul concurent din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, pare să-și găsească liniștea în familie, după ce a suferit enorm după fosta iubită, Edith.

Geo, fostul concurent din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, pare să-și găsească liniștea în familie, după ce a suferit enorm după fosta iubită, Edith.

Tânărul a petrecut alături de cei dragi sărbătorile pascale și nu a uitat nici de fani, cărora le-a transmis un mesaj emoționant.

De data asta, nu gândurile frumoase i-au emoționat pe fani, ci fotografia în care apare alături de nepoțica lui, o fetiță tare frumușică. „E o domnișoară superbă!”, au comentat admiratorii. Iar noi nu putem decât să le dăm dreptate!

„Noi petrecem Paştele in familie!!! Voi cum petreceți? Vă dorim sănătate, bucurii, binecuvântare si toate cele bune la voi să s-adune!Un Paşte luminat. HRISTOS A ÎNVIAT!!!”, a fost mesajul transmis de Geo pe Facebook.

Deși au format pentru scurt timp un cuplu, Edith și Geo s-au separat, după ce frumoasa câştigătoare sezonului şase "Mireasă pentru fiul meu" s-a întors în brațele fostului iubit. D

Supărat, Geo încearcă să nu se mai gândească la fata visurilor lui, care l-a dezamăgit. E mai apropiat ca niciodată de familie, acolo unde găsește înțelegere și dragoste necondiționată.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x