Antena Căutare

Hamude intră în Casa Mireselor? O admiratoare: „Se spune pe diverse grupuri că vei participa la „Mireasă pentru fiul meu”, e adevarat?” Ce a răspuns!

După ce a au umblat numeroase zvonuri prin târgul virtual că Hamude va intra în Casa Mireselor, de data asta, acestea au fost „reînviate”.

După ce a au umblat numeroase zvonuri prin târgul virtual că Hamude va intra în Casa Mireselor, de data asta, acestea au fost „reînviate”. Vestea a pus pe jar toate fanele fostului concurent de la „Insula iubirii”.

Astfel recent, o fană a fost curioasă să afle adevărul. Ce a făcut tânăra? L-a întrebat direct pe fostul concurent de la „Insula iubirii” și „X Factor” dacă va participa într-adevăr!

„Se spune pe diverse grupuri că vei participa la „Mireasă pentru fiul meu”, e adevarat?”, a întrebat femeia. „Nu m-am gândit niciodată să particip la „Mireasă pentru fiul meu”. Și nici nu cred că voi participa vreodată!”, i-a răspuns Hamude.

Deși e singur, Hamude pare fericit. Spiritele s-au încins, iar multe românce s-au arătat deja entuziasmate la gândul că fostul iubit al Loredanei ar putea să se îndrăgostească din nou. Dar nu în Casa Mireselor!

Este Carmen „cumințenia întruchipată”, așa cum a susținut? Fotografia cu fostul iubit a stârnit controverse în rândul fa... Băieţii sunt dezamăgiţi de comportamentul fetelor! Mădălina: "Băieţii se plâng de noi, dar nu fac nimic pentru a ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x