Antena Căutare

Îi mai ții minte pe George și doamna Virginia de la MPFM 3? Ce mai fac și cum arată acum

George Mihai și doamna Virginia, de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 3, sunt unii dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți ai acestui show matrimonial.

doamna virginia si george de la mpfm 3 in platoul emisiunii Galerie
Cum arată acum George și doamna Virginia de la MPFM 3 | Antena 1

Cei doi pășeau în casa dragostei cu speranța că George, pe atunci în vârstă de 23 de ani, își va găsi sufletul pereche și va întemeia familia mult dorită.

Nu avea să treacă mult și George punea ochii pe una dintre concurente, Edit, căreia i-a mărturisit ceea ce simte. Din păcate pentru el, norocul nu i-a surâs.

El a format un cuplu cu frumoasa concurentă, însă după puțină vreme, fata a decis că nu se potrivesc și a pus capăt relației.

Citește și: Îl mai ții minte pe Adrian de la MPFM 1? Iată cât de schimbat e la aproape 10 ani de la terminarea show-ului

Fostul concurent a fost dezamăgit, însă nu și-a pierdut speranța.

După ieșirea din show-ul matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu”, fiul doamnei Virginia a cunoscut pe altcineva, însă nici această relație nu a durat în ciuda faptului că cei doi păreau foarte îndrăgostiți.

Cum arată acum George și doamna Virginia de la MPFM 3

Conform informațiilor de pe contul personal de Facebook, George este tot singur, însă are o relație foarte apropiată cu părinții săi.

Acesta postează des imagini pe rețeaua socială, iar cea mai recentă este una cu mama sa. Cei doi se află la patinoar, acolo unde par să se distreze pe cinste.

Citește și: O mai recunoști? Cum arată doamna Cristina, mama lui George de la MPFM 2, la 8 ani de la terminarea show-ului

Cu toate că au trecut mulți ani de la terminarea sezonului 3 al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, cei doi nu s-au schimbat mult, din punct de vedere fizic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a decurs sezonul 3 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu

Mireasă pentru fiul meu 3 a avut premiera pe 31 august 2013.

În ziua lansării 15 fete, 11 băieți și 5 mame au intrat în competiție, iar în luna februarie 4 băieți, 2 mame și patru fete au mai intrat în competiție.

Astfel 41 de concurenți au intrat în competiție, fiind cel mai mare număr de concurenți intrați vreodată.

Citește și: O mai ții minte pe Lorena de la Mireasă pentru fiul meu? Cu ce se ocupă și cât de mult s-a schimbat fizic de-a lungul anilor

Finalul sezonului a avut loc pe data de 30 august 2014. În final 2 băieți și 4 fete au alcătuit tabloul final. Cuplurile care s-au căsătorit au fost Mariana-Grigore și Andrei-Cristina.

Câștigătorii sezonului 3 MPFM au fost Constantina și Raymond. Deoarece aceștia nu s-au căsătorit, Marele Premiu s-a împărțit în mod egal celor rămași în competiție.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x