Antena Căutare

Îi mai ții minte pe George și doamna Virginia de la MPFM 3? Ce mai fac și cum arată acum

George Mihai și doamna Virginia, de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 3, sunt unii dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți ai acestui show matrimonial.

doamna virginia si george de la mpfm 3 in platoul emisiunii Galerie
Cum arată acum George și doamna Virginia de la MPFM 3 | Antena 1

Cei doi pășeau în casa dragostei cu speranța că George, pe atunci în vârstă de 23 de ani, își va găsi sufletul pereche și va întemeia familia mult dorită.

Nu avea să treacă mult și George punea ochii pe una dintre concurente, Edit, căreia i-a mărturisit ceea ce simte. Din păcate pentru el, norocul nu i-a surâs.

El a format un cuplu cu frumoasa concurentă, însă după puțină vreme, fata a decis că nu se potrivesc și a pus capăt relației.

Citește și: Îl mai ții minte pe Adrian de la MPFM 1? Iată cât de schimbat e la aproape 10 ani de la terminarea show-ului

Fostul concurent a fost dezamăgit, însă nu și-a pierdut speranța.

După ieșirea din show-ul matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu”, fiul doamnei Virginia a cunoscut pe altcineva, însă nici această relație nu a durat în ciuda faptului că cei doi păreau foarte îndrăgostiți.

Cum arată acum George și doamna Virginia de la MPFM 3

Conform informațiilor de pe contul personal de Facebook, George este tot singur, însă are o relație foarte apropiată cu părinții săi.

Acesta postează des imagini pe rețeaua socială, iar cea mai recentă este una cu mama sa. Cei doi se află la patinoar, acolo unde par să se distreze pe cinste.

Citește și: O mai recunoști? Cum arată doamna Cristina, mama lui George de la MPFM 2, la 8 ani de la terminarea show-ului

Cu toate că au trecut mulți ani de la terminarea sezonului 3 al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, cei doi nu s-au schimbat mult, din punct de vedere fizic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a decurs sezonul 3 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu

Mireasă pentru fiul meu 3 a avut premiera pe 31 august 2013.

În ziua lansării 15 fete, 11 băieți și 5 mame au intrat în competiție, iar în luna februarie 4 băieți, 2 mame și patru fete au mai intrat în competiție.

Astfel 41 de concurenți au intrat în competiție, fiind cel mai mare număr de concurenți intrați vreodată.

Citește și: O mai ții minte pe Lorena de la Mireasă pentru fiul meu? Cu ce se ocupă și cât de mult s-a schimbat fizic de-a lungul anilor

Finalul sezonului a avut loc pe data de 30 august 2014. În final 2 băieți și 4 fete au alcătuit tabloul final. Cuplurile care s-au căsătorit au fost Mariana-Grigore și Andrei-Cristina.

Câștigătorii sezonului 3 MPFM au fost Constantina și Raymond. Deoarece aceștia nu s-au căsătorit, Marele Premiu s-a împărțit în mod egal celor rămași în competiție.

Video Emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" se reinventează!?! Paula Chirilă: "Promitem că vom reveni mai buni şi mai minunaţi!" Emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" se reinventează!?! Paula Chirilă: "Promitem că vom reveni mai buni şi mai minunaţi!" Sambata, 04.03.2017, 17:13
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Petru s-a trezit din anestezie! Alice refuză să-l aducă pe Robi la spital Joi, 21.09.2023, 21:30
Nuntă în familia MPFM. Oana și Cosmin din sezonul 5 s-au cununat religios: ”Am spus ”DA” în fața lui Dumnezeu”

Nuntă în familia MPFM. Oana și Cosmin din sezonul 5 s-au cununat religios: ”Am spus ”DA” în fața lui Dumnezeu”

Oana și Cosmin de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 5 au spus ”Da” și în fața lui Dumnezeu. Cei doi tineri au un copil și abia acum au decis să se cunune religios.

Luni, 21.08.2023, 17:58
Îți mai amintești de Raymond de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 3? Cum arată și ce face în prezent

Îți mai amintești de Raymond de la Mireasa pentru fiul meu sezonul 3? Cum arată și ce face în prezent

Reymond de la MPFM sezonul 3 s-a numărat printre cei mai apreciați concurenți ai emisiunii, fiind susținut de public și reușind să câștige atunci și marele premiu. Ce mai face și cum arată în prezent, la 9 ani de la difuzarea show-ului matrimonial.

Duminica, 30.07.2023, 16:01
Elly Shonea de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre căsnicia ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăluit

Elly Shonea de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre căsnicia ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăluit

Elly și Cristian Shonea au fost concurenți în sezonul 4 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de la Antena 1. După aproape 8 ani de căsnicie, tânăra a publicat un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

Duminica, 30.07.2023, 13:18
Îi mai ții minte pe Nicoleta și Cătălin de la MPFM? Au fost în sezoane diferite și acum au o familie superbă: ”Destinul”

Îi mai ții minte pe Nicoleta și Cătălin de la MPFM? Au fost în sezoane diferite și acum au o familie superbă: ”Destinul”

Deși au participat la sezoane diferite ale emisiunii Mireasă pentru fiul meu, Nicoleta și Cătălin Stoica formează acum o familie superbă. Cei doi sunt căsătoriți și au un băiețel.

Sambata, 29.04.2023, 11:34
x