Căutare Live

O mai recunoști? Cum arată doamna Cristina, mama lui George de la MPFM 2, la 8 ani de la terminarea show-ului

Doamna Cristina păsea alături de George Poalelungi, fiul său, în casa Mireasă pentru fiul meu cu gândul să-și însoare băiatul.

Doamna Cristina păsea alături de George Poalelungi, fiul său, în casa Mireasă pentru fiul meu

Antena 1

Acolo tânărul a cunoscut-o pe Lorena Vladu, cea care a format inițial un cuplu cu Maricel Totolici. Nu a durat mult și bruneta timidă l-a cucerit iremediabil pe George, cel care avea ochi doar pentru ea.

De-a lungul lunilor competiționale, au fost nevoiți să facă față multor neplăceri căci fostul iubit al tinerei i-a atacat tot timpul. De asemenea, nici fosta parteneră a lui George nu s-a lăsat mai prejos. Acesta l-a acuzat de violență domestică prin intermediul unei scrisori.

Cu toate acestea, cei doi au reușit să rămână împreună, iar acest lucru se datorează și doamnei Cristina. Ea le-a fost permanent aproape și s-a apropiat foarte mult de Lorena, cea care i-a devenit noră la finalul competiției.

Citește și: Cum arată și ce face azi Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu”? Fanii au recunoscut-o cu greu

Din nefericire, mariajul copiilor săi a avut de suferit în afara casei, iar la doi ani de la cununie, ei s-au despărțit.

În vreme ce, după separare, Lorena Vladu s-a refugiat în pasiunea pentru make-up și a pus bazele unei afaceri, George a avut mai multe relații pasagere. De asemenea, și el a intrat în lumea afacerilor după și-a deschis o sală de jocuri în Galați.

În prezent, nu se mai știe nimic despre George Poalelungi, însă mama sa este foarte activă în mediul online. Doamna Cristina publică des imagini cu nepoței săi, iar trecerea timpului pare că nu a afectat-o prea tare.

Citește și: O mai ții minte pe Lorena de la Mireasă pentru fiul meu? Cu ce se ocupă și cât de mult s-a schimbat fizic de-a lungul anilor

Mama fostului concurent și-a păstrat trăsăturile frumoase ale chipului și este chiar mai atrăgătoare decât în urmă cu opt ani. Iată cum arată:

Publicată de Cristina Carmen Poalelungi pe Vineri, 22 mai 2020

Cum a decurs sezonul 2 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu

Al doilea sezon MPFM a debutat pe data de 1 septembrie 2012. În ziua lansării, 11 fete, 8 băieți și 5 mame au intrat în casa Mireasă pentru fiul meu.

În februarie, 3 băieți, o mamă și 4 fete au mai pășit în competiție, adică un total de 32 de concurenți.

În Marea Finală din 24 august 2013, 3 fete, 4 băieți și patru mame au alcătuit tabloul final al sezonului după eliminarea lui Răzvan și a doamnei Elena.

Citește și: Îți amintești de Cornelia de la MPFM? Este căsătorită și are un copil. Cum arată familia sa

În final, în urma voturilor Lorena și George cu doamna Cristina au fost declarați câștigătorii celui de-al doilea sezon.

Deoarece aceștia s-au căsătorit în Finală, au câștigat Marele Premiu, ceilalți rămânând cu ce au adunat pe parcursul competiției. Pe lângă cuplul Lorena- George, s-au mai căsătorit Andreea și Alin.

Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Ultimele știri
x