Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Îți amintești de Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu”? Cum arată azi și ce anunț au făcut

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 4 al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a dat o veste ce i-a bucurat din plin pe fani. Elly și Cristian Șonea au dezvăluit totul pe rețelele de socializare, iar mesajul a devenit imediat viral.

Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” (Sursa foto: Facebook)

În sezonul 4 al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, Elly și Cristian au fost doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți. Povestea lor de iubire a început încet și timid, dar iată că timpul și-a spus cuvântul iar cei doi sunt în continuare împreună, la fel de frumoși și de îndrăgostiți.

Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu și-au uimit fanii

Recent, pe pagina oficială de Facebook a celor doi a apărut un mesaj ce i-a surprins pe fanii celor doi și care a adunat instant mii de aprecieri și sute de comentarii.

citește și: Elly și Cristian Şonea, în direct, la Mireasa! Florin Florea, cu ochii în lacrimi!

„❤️6 YEARS SHONELLY , to be continued ...!!! ❤️# Au trecut ca o clipa acesti 6 ani si parca simt ca asa voi simti si la 60 de ani. La multi ani, noua!🥳 La multi ani, dragostea mea ❤️ Iti multumesc ca suntem.❤️ Iti multumesc ca esti.❤️ Vă mulțumim vouă 😻 celor care sunteți necondiționat alături de noi ! Vă iubim ! ❤️❤️❤️”, acesta a fost mesajul postat de Elly și Cristian Șonea, din sezonul 4 al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1.

Îți amintești de Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu”? Cum arată azi și ce anunț au făcut

Elly și Cristian Șonea de la „Mireasă pentru fiul meu” (Sursa foto: Facebook)

citește și: Elly de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a pozat în costum de baie! Ce detaliu i-a stârnit imediat pe fani

Chiar dacă au trecut ceva ani de când cei doi au participat la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, iată totuși că fanii îi iubesc la fel de mult în continuare și nu ratează vreo ocazie ca să le transmită mesaje și urări de bine.

„Va iubim mult, 🤗😘va multumim si noi ca existati 🤗, sa aveti parte de multa sanatate, iubire , intelegere...fiecare an din viata voastra , sa fie cu multe impliniri si reusite! 🍀🙏”, a scris un fan, pe pagina oficială de Facebook a cuplului Elly și Cristian Șonea.

Cei doi foști concurenți din sezonul 4 „Mireasă pentru fiul meu” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani și, în urmă cu trei ani, aceștia au devis să se căsătorească și au avut parte de o nuntă ca-n povești.

Video