Antena Căutare

Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu”, prima poză în trei! Fanii: „Sunteți foarte frumoși!”

Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au pozat cu o fostă susținătoare. Imaginea a fost una apreciată intens pe rețelele de socializare, mai ales că cei doi foști concurenți au fost mai discreți în ultima perioadă și mult mai „zgârciți” cu dezvăluirile și pozele. 

Lavinia și Eduard de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au pozat cu o fostă susținătoare. Imaginea a fost una apreciată intens pe rețelele de socializare, mai ales că cei doi foști concurenți au fost mai discreți în ultima perioadă și mult mai „zgârciți” cu dezvăluirile și pozele.

„Sunteți foarte frumoși!”, „Superbi!”, „Ce poză frumoasă în trei!”, au fost numai câteva dintre comentariile fanilor.

Deși fanii au crezut că sunt la un pas să se separe, după ce Eduard ar fi înșelat-o cu o blondă, Lavinia și alesul ei se pare că vor deveni părinți. Informația nu a fost deocamdată confirmată de cei doi.

Le-ar sta bine în ipostaza de părinți?

Mirela Boureanu Vaida, dezvăluiri emoționante! Cum e de fapt viața de mămică: „Iarna e foarte greu de stat în casă, cu c... Ce cadou i-a pregătit Valentin soției sale, Adriana? Frumoasa de la „Mireasă pentru fiul meu” va plânge când își va vede...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x