Antena Căutare

Lavinia și Eduard nu se dau înapoi de la muncă. Cei doi au fost la cules de struguri!

Cine s-ar fi aşteptat să îi vadă aşa pe Lavinia şi Eduard? Foştii concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu" s-au pus pe treabă şi, deşi în cadrul show-ului marimonial de la Antena 1, au afişat mereu o imagine "preţioasă", iată că ştiu să şi muncească

Cine s-ar fi aşteptat să îi vadă aşa pe Lavinia şi Eduard? Foştii concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu" s-au pus pe treabă şi, deşi în cadrul show-ului marimonial de la Antena 1, au afişat mereu o imagine "preţioasă", iată că ştiu să şi muncească.

Nu ştim exact dacă este iniţiativa lor sau doar ajută pe cineva, cert este că şi-au suflecat mânecile şi au început să culeagă struguri. Lavinia şi soţul ei Eduard sunt puşi pe fapte mari. Nu au câştigat marele premiu de la "Mireasă pentru fiul meu", dar se pare că nu se plâng, ştiu să muncească şi să câştige banii de care au nevoie, spre deosebire de alţi concurenţi, lucru remarcat şi de susţinători.

"Bravo lor că ştiu ce este munca! E prima oară în viaţa mea când văd că se cară strugurii cu roaba. Felicitări că muncesc!", au scris susţinătorii, citați de Spynews.ro.

Adriana şi Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu", apariţie într-o locaţie neaşteptată! Unde au fost văzuţi ... Cristiana, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", este în culmea fericirii! Burtica de graviduță creșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x