Antena Căutare

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut marele anunț! Fanii: „Felicitări!”

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a angajat. Locul de muncă? Un salon de lux de bronzat.

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a angajat. Locul de muncă? Un salon de lux de bronzat.

Chiar dacă pe plan profesional s-a „aranjat”, concurenta nu poate spune același lucru despre sfera personală. Bruneta nu a reuşit să-şi găsească bărbatul ideal în cadrul show-ului matrimonial, de la Antena 1, dar susţine că a găsit jobul perfect.

"Da, m-am angajat! Lucrez la acest salon, de dimineaţa până seara. Luna aceasta o să încep şi cursurile de make-up. (...)

Primesc complimente de la bărbaţi. Zilele trecute au venit prietene d-ale mele şi mi-au adus flori şi le mulţumesc frumos. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Este un sentiment inexplicabil când văd că oameni care, deşi m-au văzut doar la tv, ţin la mine. Este un sentiment pe care nu pot să-l explic", a spus Liliana, la Antena Stars.

Frumoasa fostă concurentă a devenit o prezență notorie în cadrul mai multor show-uri TV.

Dramă pentru cel mai nărăvaș cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”: ”Trebuie să ne oprim, altfel va fi rău”... Cine ar fi zis? Grigore de la "Mireasă pentru fiul meu" și-a lăsat fără cuvinte fanii! Ce face fostul concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x