Antena Căutare

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu”, în lacrimi... de fericire. Cadoul primit de ziua ei a emoționat-o peste măsură!

De curând, Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu” și-a serbat ziua de naștere. Fanii i-au scris sute de mesaje, iar mulți dintre ei chiar i-au trims cadouri.

De curând, Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu” și-a serbat ziua de naștere. Fanii i-au scris sute de mesaje, iar mulți dintre ei chiar i-au trims cadouri.

Unul dintre acestea a a emoționat-o peste măsură! Două foste susținătoare i-au trimis un portret, cu un mesaj mai mult decât înduioșotor: „Te iubim, Lilișor!”.

În rest, Liliana lucrează la un salon de bronzat, s-a întors la iubitul bătăuș, a slăbit și arată mai bine ac oricând, semn că dragostea îi priiește din plin.

„Hei, salut! A trecut ceva timp de când nu am mai postat, și revin astăzi cu această fotografie, după cum vedeți una în care se află El, fostul meu iubit și pot spune că de puțin timp și actualul...DA, am hotărât să ne mai dăm o șansa, cu toate că sigur vom fi judecăți. Am hotărât să începem de la 0, să lăsăm totul în urmă...și faptul că am trecut prin multe, atât împreună cât și separat, ne-a făcut mai puternici, mai siguri pe ceea ce ne dorim și mai hotărâți.....ne-am greșit reciproc, ne-am jignit, am fost unul împotriva celuilalt, dar cu toate astea nu puteam renunța. Iubirea asta Nebună pe care probabil mulți nu o înțeleg spulberă orice orgoliu și oricare ambiție. Și închei prin a spune"Niciodată să nu spui niciodată", a scris Liliana pe pagina ei de Facebook, atunci cân a revenit la Luțu.

Discretă din fire, nu le-a arătata fanilor cu ce dar a surprins-o iubitul.

La mulți ani, Lili!

Geo, fostul iubit al lui Edith, s-a pozat la bustul gol și le-a arătat tututor tatuajul de pe piept. Mesajul lui: „Mi-ai... Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, jigniți de foștii susținători: „Urâtă mai ești! De chiorul nu mai spun!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x