Antena Căutare

Liliana de la "Mireasă" și-a pus fanii la punct! „Vreau să îmi trăiesc viața așa cum eu îmi doresc și cu cine îmi doresc, nu e treaba voastră!”

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a adoptat o altă atitudine față de fani! Ea le-a transmis să nu se mai amestece în viața ei personală și să se ferească în a-i mai da sfaturi.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a adoptat o altă atitudine față de fani! Ea le-a transmis să nu se mai amestece în viața ei personală și să se ferească în a-i mai da sfaturi.

De curând, bruneta a făcut marele anunț care i-a revoltat pe mulți dintre admiratorii ei: s-a întors în brațele fostului iubit agresiv, Klaudelu Maidanezu, cel cunoscut de o țară întreagă drept Luțu. Admiratorii ei au reacționat imediat și i-au spus că ar trebui să aibă mare grijă.

„Aceasta este ultima postare în care voi explica alegerile pe care le fac în viața mea personală și pe care vreau să o trăiesc așa cum eu îmi doresc și cu cine îmi doresc... Vă respect, v-am respectat și în continuare vă sunt recunoscătoare... nu consider că am mințit cu nimic pe nimeni în emisiune am fost eu fără să joc teatru sau ce mai spuneți voi...am fost despărțiți eram hotărâtă și sigură că n-am să mă întorc dar poate că nu vroiam să accept faptul că în sufletul meu încă era ceva... sunt alegerile mele dacă greșesc nu cred că veți trage voi ponoasele, mi le voi trage singură... cine vrea să continue să discute cu mine cu mare drag vă răspund cine nu să mă blocheze. Vă mulțumesc și îmi cer scuze că îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc și cred eu că sunt fericită”, a scris Lili pe Facebook.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu bărbatul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar asta nu l-a împiedicat să o bată. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Asta nu a împiedicat-o să se împace cu el.

”Fostul iubit m-a amenințat că dacă nu voi fi a lui, nu voi fi a nimănui!”, povestea Lili atunci.

În trecut, Luțu și-a agresat iubita, a dus-o la Lacul Morii și a încercat să o moare, ba chiar pe șinele de tren, sub amenințarea că o va arunca în fața unuia.

Video! Paula Chirilă, jignită în direct de către o concurentă: "Eşti penibilă!"... Iulia de la "Mireasă pentru fiul meu": "Nu mă voi întoarce niciodată la un fost iubit"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x