Antena Căutare

Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu", schimbare radicală de look. Fanii au fost șocați de felul în care arată, acum: "Ce şi-a făcut la faţă? Zici că e mascotă. Oribilă!"

În 2014, Lorena, o fată simplă din Craiova, făcea ravagi printre concurenți și fanii care o adorau. Brunetă, frumoasă și cu forme sexy a reușit să-i cucerească inima inima lui George, cu care s-a și căsătorit.

În 2014, Lorena, o fată simplă din Craiova, făcea ravagi printre concurenți și fanii care o adorau. Brunetă, frumoasă și cu forme sexy a reușit să-i cucerească inima lui George, cu care s-a și căsătorit.

Însă vraja nu a ținut mult. După doi ani de cănicie au decis să o ia pe drumuri separate. Însă, Lorena nu mai este fata pe care toți o știau.

De curând, tânăra și-a șocat fanii cu schimbarea radicală de look: "Ce şi-a făcut la faţă? Zici că e mascotă. Şi-a mărit buzele, și-a subţiat nasul şi cred că şi-a făcut ceva şi la obraji. ORIBILĂ!".

Mirela Boureanu Vaida se întoarce la "Mireasă pentru fiul meu"? Fanii au asaltat-o cu mesaje... Vestea care i-a întristat la maximum pe fani! Cel mai frumos cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x