Antena Căutare

Lui Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu” li s-a „arătat” un semn. Fanii au reacționat imediat: „E clar că iubirea voastră e scrisă în stele!”

Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu” au făcut anunțul!

Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu” au făcut anunțul! Cei doi amorezi sărbătoresc cinci luni de relație, iar povestea lor de dragoste merge mai departe! Coincidența face ca evenimentul să se fi petrecut exact la nunta vărului lui Nicolae, un semn care a pus fanii pe gânduri.

„E clar că ubirea voastră e scrisă în stele!”, au scris câțiva susținători. „Bat clopotele de nuntă?”, s-au întrebat alții.

„Mulțumim tuturor pentru faptul că astăzi sunteți alături de noi, la aniversarea celor cinci luni de logodnă, mulțumim că sunteți aproape, vă mulțumim și pentru faptul că nu uitați de noi și vă mulțumim că ne felicitați din toate colțurile lumii. Vă îmbrățișăm cu mare drag pe toți!”, a scris emoționată fosta concurentă de la „Mireasă”.

Adriana, câștigătoarea de la "Mireasă", are nevoie urgentă de ajutor: „Cei/cele care deja ați trecut prin așa ... Aurelian de la „Mireasă pentru fiul meu” e numai bun de luat! A pregătit cea mai delicioasă prăjitură. Femeia care îl ia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x