Antena Căutare

„Mireasa” Cassandra a spus adevărul despre relația ei! „Nu contează cate certuri avem pe lună!”

„Mireasa” Cassandra a spus adevărul despre relația ei!

„Mireasa” Cassandra a spus adevărul despre relația ei! De câteva luni, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” trăiește o poveste tumultoasă de dragoste cu Ștefan, un tânăr pasionat de sport, tatuaje și cluburi.

Deși e greu de crezut, bruneta, poate una dintre cele mai controversate foste concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a îndrăgostit și pare foarte aproape de momentul în care va spune „Da”! În ultimul timp, Cassandra a postat mai multe fotografii pe contul ei de Facebook alături de iubitul ei.

Dar cum se înțeleg de fapt cei doi? Tumultuos! De altfel, bruneta a clarificat totul într-o postare de pe Facebook: „ „Nu contează cate certuri avem pe lună, important e că rămânem împreună!”

Cassandra cea vulcanică

Cassandra s-a remarcat în cadrul emisiunii matrimoniale "Mireasă pentru fiul meu". Deși inițial părea extrem de rezervată, fanii au fost uimiți de trecutul tinerei, ea fiind dansatoare la bară. încercat să îşi găsească liniştea în braţele lui Robert, un alt concurent, însă nu i-a reuşit. Finalmente, criticile i-au adus eliminarea din casa Mireasă pentru fiul meu”.

Constantina de la „Mireasă pentru fiul meu”, prezentatoare TV? Imaginile care clarifică totul! Are microbul televiziunii... Este Carmen „cumințenia întruchipată”, așa cum a susținut? Fotografia cu fostul iubit a stârnit controverse în rândul fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x