Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida, o mamă model! Şi-a dus fetiţa în parc şi a atras atenţia tuturor cu noua siluetă!

Mirela Boureanu Vaida este o mamă model! Astăzi şi-a dus fetiţa în parc şi s-a pozat în timp ce avea grijă de ea. În acelaşi timp, fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a atras atenţia cu silueta pe care o are

Mirela Boureanu Vaida este o mamă model! Astăzi şi-a dus fetiţa în parc şi s-a pozat în timp ce avea grijă de ea. În acelaşi timp, fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a atras atenţia cu silueta pe care o are.

Mirela Vaida a născut în urmă cu puţin timp, însă a slăbit rapid, recăpătându-şi silueta de dinainte de sarcină. Astăzi a mers cu Carla Maria în parc şi s-a pozat în timp ce avea grijă de ea.

"Heeei! Ce faceţi, dragilor? Tot cu munca? Tot cu munca? :)) Şi noi la fel. Nu ne vedem capul de treburi. Aceleaşi în fiecare zi! Vă salutăm cu drag şi dor oriunde v-aţi afla!", a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Vezi imaginile AICI.

De ziua lui, Ciprian avea chef de dans, însă "zglobia" Iulia a dat bir cu fugiţii!... Anunț bombă! Un îndrăgit prezentator tv din România vrea să intre în casa "Mireasă pentru fiul meu", după ce i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x