Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida se întoarce la "Mireasă pentru fiul meu"? Fanii au asaltat-o cu mesaje

După ce a plecat de la "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Boureanu Vaida aproape că şi-a lăsat fanii în lacrimi. Despărţirea a fost grea pentru telespectatorii fideli ai emisiunii, iar o posibilă reîntoarcere se zvoneşte deja printre aceştia.

După ce a plecat de la "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Boureanu Vaida aproape că şi-a lăsat fanii în lacrimi. Despărţirea a fost grea pentru telespectatorii fideli ai emisiunii, iar o posibilă reîntoarcere se zvoneşte deja printre aceştia.

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, la vremea respectivă, a decis că este momentul să se retragă, păstrând însă legătura cu cei care o îndrăgesc, prin intermediul reţelelor de socializare, dar şi al blogului creat recent.

În ultima perioadă, fanii o asaltează cu întrebări legate de o eventuală revenire la emisiune.

"Dragă Mirela, revino la fosta emisiune că nu mai putem (mpfm 6). te pup", a scris pe Instagram un fan, potrivit observator.tv. "Sper să vă întoarceţi la mpfm, măcar să veniţă o dată, de două ori pe săptămână...Fără dumneavoastră nu mai are niciun farmec (..)", a comentat utilizatorul anberlini.

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la”Mireasă pentru fiul meu”. Ultima fotografie lămurește orice dilemă!Fanii: „In... Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu", schimbare radicală de look. Fanii au fost șocați de felul în care arat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x