Antena Căutare

Natașa de la „Mireasă”, îngrijorător de slabă. Fanii: „Ai slăbit prea mult, te poți îmbolnăvi!”

Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" este de nerecunoscut. Fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a slăbit atât de mult, încât fanii sunt îngrijorați. „Ai slăbit prea mult, te poți îmbolnăvi!”, i-au scris foștii susținători.

Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" este de nerecunoscut. Fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a slăbit atât de mult, încât fanii sunt îngrijorați. „Ai slăbit prea mult, te poți îmbolnăvi!”, i-au scris foștii susținători.

E drept, Natașa e singură pe plan personal, dar până va găsi pe cineva e doar o chestiune de timp. Vă reamintim că sălăjanca a fost des criticată pentru faptul că s-a îngrăşat foarte mult în timpul competiţiei.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" arată acum mai bine ca niciodată!

Voi ce părere aveți?

Edith, deja mamă? Fanii: „Noul tău iubit are un copil, îți stă super cu un bebe în brațe?!”... Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a apucat de treabă! Radu aşteaptă vara şi se pregăteşte in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x