Mireasa pentru fiul meu

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca tocmai ei să-și spună ”Adio”! Doi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au despărțit. Fanii: ”Ai să vezi că totul o să fie bine!”

 

Vestea că doi dintre cei mai iubiți foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au despărțit, când toată lumea aștepta vestea nunții, a căzut ca un trăsnet peste fanii MPFM.

Mihaela şi Constantin, căci despre ei este vorba, ar fi ales să pună capăt relației. Totul a ieșit la iveală după ce el a postat pe internet un mesaj care i-a pus pe jar pe apropiați: "Visul frumos s-a terminat", a scris bărbatul, care nu a oferit alte detalii.

"Sigur nu mai sunt împreună, că nu mai are poze cu Mihaela... păcat!", a fost mesajul unuia dintre prietenii săi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE