Căutare Live

O mai ții minte pe Edina de la MPFM? Iată cum arată acum fosta câștigătoarea a sezonului 1 și fetița sa - FOTO

Edina este una dintre cele mai iubite concurente ale show-ului matrimonial Mireasă pentru fiul meu.

Edina este una dintre cele mai iubite concurente ale show-ului matrimonial Mireasă pentru fiul meu

Antena 1

Tânăra a fost marea câștigătoarea a primului sezon MPFM de la Antena 1, după luni întregi de emoție, experiențe unice și momente grele.

În competiție, Edina a format un cuplu cu Dragoș, însă relația lor a fost una de scurtă durată. După ce băiatul a format un cuplu cu Alexandra, cea cu care încă este împreună, concurenta a ales să se reorienteze.

Citește și: Cum arată și ce mai fac Alexandra și Dragoș de la MPFM 1. Iată cât de frumoși sunt copiii lor

La ceva vreme, Edina s-a îndreptat către Adrian, însă norocul nu i-a surâs nici de această dată. Ei s-au despărțit înainte de Marea Finală, amândoi ajungând singuri în ziua ”decisivă”.

Cum arată acum Edina de la MPFM

În prezent, la aproape 10 ani de la acel moment, Edina se consideră o femeie fericită. Iubește, este iubită și în urmă cu câțiva ani a devenit mamă. Fetița sa este foarte frumoasă și umple viața părinților de bucurie.

Edina de la MPFM nu s-a schimbat mult, din punct de vedere fizic, de-a lungul anilor. Fosta concurentă arată aproape la fel ca la 20 de ani, vârsta la care pășea în casa dragostei, fiind tot blondă și cu un corp subțire.

Citește și: Îi mai ţii minte pe Monica şi Ionuţ de la MPFM? Cum arată acum și ce copii frumoși au

Ea postează des imagini în mediul online cu micuța sa, care este foarte îndrăgită de către foștii susținători ai Edinei.

Publicată de Edina Francisca pe Joi, 23 iulie 2020

Mulțumim frumos tuturor pentru urări! Vă pupăm și vă dorim numai bine, sănătate și împlinire!

Publicată de Edina Francisca pe Luni, 2 decembrie 2019

Cum a decurs sezonul 1 MPFM

Primul sezon al emisiunii Mireasă pentru fiul meu debuta pe data de 29 august 2011, iar intrarea concurenților a avut loc pe data de 9 septembrie 2011.

În ziua lansării, 10 băieți, 18 fete și 7 mame au intrat în casa Mireasă pentru fiul meu, adică un total de 35 de concurenți.

În Marea Finală din 25 august 2012, 3 fete, 4 băieți și 4 mame au alcătuit tabloul final al sezonului, după eliminarea Andradei și a lui Octavian cu doamna Lena.

Citește și: O mai recunoști? Cum arată doamna Cristina, mama lui George de la MPFM 2, la 8 ani de la terminarea show-ului

În ultima zi de competiție, Ionuț și Monica au decis să se căsătorească, însă Mirela Vaida anunța că Mama Competiției este doamna Măriora, în vreme ce marea câștigătoare era desemnată Edina.

Deoarece aceștia nu s-au căsătorit, Marele Premiu a fost împărțit în mod egal finaliștilor.

Ultimele știri
x