Antena Căutare

Paula Chirilă e mai sinceră ca niciodată. „Numai femeie de succes nu aș fi visat să mă numesc”

Paula Chirilă e mai sinceră ca niciodată. Prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” , de la Antena 1 a afirmat că, în urmă cu ani, nici măcar prin cap nu i-ar fi dat că va ajunge vreodată o femeie de succes

Paula Chirilă e mai sinceră ca niciodată. Prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” , de la Antena 1 a afirmat că, în urmă cu ani, nici măcar prin cap nu i-ar fi dat că va ajunge vreodată o femeie de succes.

Deși acum se bucură de apreciere, Paula Chirilă mărturisește că, în urmă cu ani, nu s-ar fi gândit că va ajunge la un astfel de nivel.

Paula Chirilă e mai sinceră ca niciodată: „O femeie de suuces nu stă în spatele nimănui”

În cadrul emisiunii a cărei moderatoare este, Paula Chirilă și-a spus deschis părerea despre cum se vede ca femeie de succes.

„Aseară am fost la un eveniment în care au fost premiate femei de succes din toate domeniile şi m-a mirat foarte mult prezenţa mea în acea gală. Numai când mă gândesc la debutul meu de acum 15 ani, moment în care eram cheală, numai femeie de succes nu aș fi visat să mă numesc. Și chiar m-am amuzat, spunând în discursul meu de acceptare a premiului că nu sunt de acord cu zicala ca în spatele unui bărbat de succes se află o femeie de succes. O femeie de succes nu stă în spatele nimănui”, a declarat vedeta.

Fanii „Mireasă pentru fiul meu”sunt scandalizați! Răfuială de zile mari între doi concurenți! Credeau că nu sunt filmați... Tatiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, despre care gurile rele spun că are o relație cu unchiul ei, prima declarație: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x