Antena Căutare

Primele imagini de la botezul micuțului Vladimir Alexandru, fiul Mirelei Boureanu Vaida. A fost mai cuminte ca un îngeraș!

Micuţul Vladimir Alexandru, fiul Mirelei Boureanu Vaida, fosta prezentatoare de la ”Mireasă pentru fiul meu”, a devenit de ieri creștin.

Micuţul Vladimir Alexandru, fiul Mirelei Boureanu Vaida, fosta prezentatoare de la ”Mireasă pentru fiul meu”, a devenit de ieri creștin.

Bebelușul de două luni a fost creștinat. Pe parcursul ceremoniei, Vladimir Alexandru a stat cuminte și nu a plâns deloc. Nașul Călin Mocanu, directorul Teatrului Ţăndărică, a fost pur și simplu fermecat de micuț. La fel părinții și surioara lui mai mare.

O surioară care și-a ținut în frâu emoțiile

Mult mai neliniştiţi au fost părinţii Mirela şi Alexandru Vaida. Emoţiile i-au copleşit cu mult înaintea botezului.Mai stăpână pe ea, Carla Maria, sora mai mare a lui Vladimir, şi-a luat în serios rolul de gazdă şi i-a întâmpinat cum se cuvine pe oaspeţi.

Frumos şi îmbrăcat la patru ace. Cu un costumaş albastru şi un papion de aceeaşi culoare, Vladimir Alexandru a stat neclintit în braţele naşei.

VEZI PRIMELE IMAGINI DE LA BOTEZ AICI!

Mirela Boureanu Vaida abia şi-a creştinat băieţelul, dar vorbeşte deja despre al treilea copil. Anunţul făcut de fosta p... Florin de la „Mireasă pentru fiul meu”, apariție răvășitor de sexy! Admiratoarele: „Venim să te încălzim!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x