Antena Căutare

Tatiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, despre care gurile rele spun că are o relație cu unchiul ei, prima declarație: „Ce ai în suflet Iubire sau păcat?”

Tatiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, trăiește o poveste de dragoste aparent imposibilă. Iar statusurile  brunetei de pe Facebook sunt mai mult decât „transparente”. 

Tatiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, trăiește o poveste de dragoste aparent imposibilă. Iar statusurile brunetei de pe Facebook sunt mai mult decât „transparente”.

Tânăra pare afectată de faptul că povestea ei de iubire e una complicată. „Te-ai întrebat vreodată ce ai în suflet? Lacrimi sau zâmbet?! Iubire sau păcat?!”, a scris bruneta. Cine să fi fost destinatarul? Fanii cred că nimeni altul decât unchiul său văduv despre care tânăra a afirmat că îl iubește în trecut.

Tânăra a fost oconcurentă controversată în Casa Mireselor. Gurile rele spun că s-a iubit cu unchiul ei în anii de liceu, rămas văduv.

Paula Chirilă e mai sinceră ca niciodată. „Numai femeie de succes nu aș fi visat să mă numesc”... Toţi fanii aşteptau anunţul ăsta! Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au cumpărat verighet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x