Antena Căutare

Toți fanii au fost surprinși să-i vadă așa. Mihaela și Constantin de la „Mireasă”, în ipostaze pe care nu i-ai mai văzut până acum! FOTO

Dacă rivalii lor, Adriana și Valentin Turcuman, cei care au și câștigat marele premiu al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”  și-au deschis un blog, păstrează legătura cu fanii, Constantin și Mihaela, foști concurenți, au preferat mai multă discreție în ceea ce privește relația lor.

Dacă rivalii lor, Adriana și Valentin Turcuman, cei care au și câștigat marele premiu al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” și-au deschis un blog, păstrează legătura cu fanii, Constantin și Mihaela, foști concurenți, au preferat mai multă discreție în ceea ce privește relația lor.

S-au cunoscut în Casa Mireselor și povestea lor de dragoste a impresionat întreaga țară, mai ales că cei doi amorezi au ales să se iubească în ciuda diferențelor de educație și de natură financiară dintre ei.

Au fost aproape să câștige Marele Premiu, dar norocul nu a fost de partea lor. Cu toate că nu s-au putut căsători în Marea Finală, Mihaela și Constantin sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Cel puțin asta demonstrează ultimele fotografii pe care le-au postat pe Facebook. Ei s-au pozat cu o fană, iar admiratorii lor au fost bucuroși să-i revadă.

„Aici am găsit o femeie ruptă din Rai. Mihaela, vom începe o nouă viață!”, spunea Constantin despre alaesa inima lui, înainte să plece din Casa Mireselor.

Acum o știe toată țara, dar cum arata Edith înainte de a intra în Casa Mireselor și de a-l cuceri pe Ali... Foto! O nouă nuntă la "Mireasă pentru fiul meu"? Liliana şi-a ales deja rochia de mireasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x