Antena Căutare

Vom avea o îndrăgostire de tip „fulger” și o nuntă cu suprize-surprize? Edith: ”Petru îmi analizează fiecare gest, îi simt privirile”

Pe ultima sută de metri, rivalitățile se amplifică. Fiecare glumă poate fi o săgeată otrăvită.

Pe ultima sută de metri, rivalitățile se amplifică. Fiecare glumă poate fi o săgeată otrăvită. De data asta, conflictul dintre Edith și Petru pare să ia proporții. Cei doi nu ratează niciun moment pentru a se tachina, pentru a-și arunca multe critici și nu numai.

Însă, de câte ori o poveste de dragoste nu a început așa: întâi ceartă și replici de tipul „Ești cea mai enervantă!”, ca mai apoi securea să se îngroape și în locul ei să fie aprinsă flacăra dragostei?

Vom avea o îndrăgostire de tip „fulger” și o nuntă cu suprize-surprize? Edith spune că Petru nu-și mai poate lua ochii de la ea, că e ca un exponat sub lupă. ”Petru îmi analizează fiecare gest, îi simt privirile”, a spus fata.

E o analiză atentă pentru a detecta greșeli, dar... dacă e mai mult de atât? Vă amintiți când Petru a spus că o place/

Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” face dezvăluiri incendiare: „M-am drogat cu LSD și... Prima reacție a Alexandrei, după ce sora ei, Mihaela, a declarat că vrea să plece din Casa Mireselor chiar înainte de nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x