Antena Căutare

CONCURS | Mireasa te trimite într-un weekend romantic alături de perechea ta

Cel mai popular reality-show matrimonial din România te trimite într-un weekend romantic. Spune-ne care este cuplul tău favorit din toate sezoanele Mireasa de până acum și de ce. Poți câștiga două zile all inclusive pentru 2 persoane, la Hotel President, de 4 stele, din Băile Felix.

Mireasa te trimite la munte într-un sejur romantic de 2 persoane. Iată ce trebuie să faci

Antena 1

Concursul se vă desfășura în perioada 06.01.2023 – 22.01.2023, după cum urmează:
- Înscrierile și participarea în concurs se vor face în perioada: 06.01.2023 (ora 15:00)– 22.01.2023 (ora 19.00)
- Desemnarea și anunțarea câștigătorilor se vă face pe 23.01.2023. (pentru detalii consultați Cap IV. Mecanismul de concurs).

Pentru participarea la Concurs este necesară acceptarea necondiționată și fără rezerve, de către participanți, a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte și complete toate datele furnizate de participanți precum și acordul cu privire la acceptarea regulamentului de Concurs manifestat de participanți în momentul înscrierii.

Participanții au posibilitatea să se înscrie la Concurs accesând site-ul www.a1.ro, în pagina dedicată concursului https://mireasa.a1.ro/concurs/, unde vor completa numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și vor raspunde cât mai creativ la întrebarea de concurs: Care este cuplul tău favorit din toate sezoanele Mireasa de până acum și de ce?

Înscrierea în concurs se face gratuit, fără perceperea niciunei taxe directe sau indirecte, iar participanții se pot înscrie doar o singură dată. Concursul se încheie pe data de 22 ianuarie 2023, iar câștigătorul va fi desemnat pe data de 23.01.2023 în funcție de creativitatea răspunsului dat la întrebarea de concurs.

Premiul acordat constă într-un sejur la Hotel President de 4 stele, din Băile Felix acordat sub forma unui voucher. Voucherul este alcătuit din 3 nopți de cazare, cu pachetul all inclusive, pentru două persoane valabil în perioada IanuarieDecembrie 2023. Valoarea premiului este de 2,200 Lei cu TVA inclus.

Mireasa, sezonul 7 începe pe 16 ianuarie pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 7 Mireasa începe pe data de 16 ianuarie, de la ora 14:00. Simona Gherghe a făcut anunțul mult așteptat. Noi povești de dragoste sunt gata să înceapă.

„De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o fmailie. Sezonul al șșaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din 16 ianuarie pe Antena 1 și AntenaPlay”, a anunțat Simona Gherghe.

Astfel că luni, pe 16 ianuarie, prezentatoarea Simona Gherghe le dă întâlnire fanilor emisiunii Mireasa, de la ora 14:00, pe Antena 1 și AntenaPlay.

La fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Care e statusul relației dintre Andrada și Victor de la Mireasa. Toți au crezut că s-au despărțit după ce pozele cu ei a... Mireasa, sezon 3. Maria Roman, apariție de senzație alături de iubitul său, la piscină. Cum s-a lăsat filmată fosta conc...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x