Antena Căutare

Lică, un personaj controversat în casa "Mireasa"! Concurenții se simt stresați de el, dar totodată se amuză pe seama lui! | VIDEO

Lică este concurent greu de înțeles de către colegii din casa Mireasa. Este o persoană extrem de dificilă. Toți concurenții sunt iritați de reacția concurentului, care sunt de părere ca este o persoana extrem de enervantă.

Lică este concurent greu de înțeles de către colegii din casa Mireasa. Este o persoană extrem de dificilă. Toți concurenții sunt iritați de reacția concurentului, care sunt de părere ca este o persoana extrem de enervantă, dar totodata se amuza pe seama concurentului.

"Asta sunt, nu pot sa ma prefac."

VIDEO| Andra și Armando, sărutări dulci și îmbrățișări fierbinți! Cei doi concurenți sunt mai îndrăgostiți ca niciodată!

Mircea este extrem de iritat de reacțiile lui Lică.

"Este stresman", spune concurentul, referindu-se la LIcă, despre care crede ca este o persoana stresantă, lucru cu acre sunt de acord si ceilalți concurenți din casa Mireasa.

Nu doar ca este enervent, dar Lica sttârnește și amuzamentul colegilor, dup,a ce face niște afirmații în care se pare ca se cam face de râs.

Cert este ca Lică este natural, nu joacă teatru și nu ascunde lucrul acesta.

Urmăriți mai multe , accesând clipul video de mai sus.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea "Mireasa" și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Dragoste luată la întrebări! Armando dă explicații în fața Andrei! "A fost doar pentru distracție! | VIDEO... Atribuții comune, scop comun! Curățenia animă casa "Mireasa" Cum s-au descurcat concurenții! |VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x