Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea și Alexandru au primit acceptul părinților

Andreea de la Mireasa a fost cerută în căsătorie de Alexandru zilele trecute, dar după ce emoțiile au trecut, au intervenit întrebările.

Andreea și Alexandru au primit un telefon de la tatăl concurentului Galerie
Tatăl lui Alexandru a sunat în direct și a declarat că abia așteaptă să o cunoască pe aleasa fiului său | Antena 1

Andreea a avut multe emoții atunci când a fost cerută în căsătorie de Alexandru. Acesta a primit un inel și un buchet de flori și nu a mai stat pe gânduri: și-a exprimat sentimentele față de iubita sa și a declarat că o vrea alături de el toată viața.

Imediat după cererea în căsătorie, mama Andreei a sunat și a spus că îl place mult pe băiat, că îi felicită și că se bucură mult că au făcut acest pas.

Andreea de la Mireasa a avut îndoieli din cauza tatălui lui Alexandru

Un lucru însă nu le-a dat pace celor doi. Din cauza faptului că tatăl lui Alexandru este un om mai drastic, Andreea a început să își pună întrebări și să creadă că părinții iubitului ei este posibil să nu o accepte.

Alexandru de la Mireasa a încercat să o liniștească și să o asigure că sigur o vor accepta rapid și fără niciun fel de probleme. Tatăl băiatului a sunat în direct, în emisiune și a declarat că abia așteaptă să o cunoască pe aleasa fiului său și că nu are de ce să-și facă griji. Familia îi susține și nimeni nu are nimic de obiectat în privința deciziei pe care au luat-o.

Andreea a intrat în emisiune cu o direcție bine stabilită. Aceasta s-a înscris în competiție pentru Alexandru, iar dorința ei s-a îndeplinit în scurt timp. Cei doi sunt extrem de hotărâți, acel ceva există între ei, au o chimie specială și vor să facă pasul cel mare.

Alexandru a spus despre Andreea că iubita sa are toate calitățile pe care le vrea de la o femeie. Acesta a mărturisit că se vor muta împreună și că o va susține necondiționat pe cea care îi este aleasă.

Mireasa 2020, sezon 2. Ciprian a trimis o scrisoare pentru Claudia... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a revenit în casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x