Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea și Alexandru au primit acceptul părinților

Andreea de la Mireasa a fost cerută în căsătorie de Alexandru zilele trecute, dar după ce emoțiile au trecut, au intervenit întrebările.

Tatăl lui Alexandru a sunat în direct și a declarat că abia așteaptă să o cunoască pe aleasa fiului său

Antena 1

Andreea a avut multe emoții atunci când a fost cerută în căsătorie de Alexandru. Acesta a primit un inel și un buchet de flori și nu a mai stat pe gânduri: și-a exprimat sentimentele față de iubita sa și a declarat că o vrea alături de el toată viața.

Imediat după cererea în căsătorie, mama Andreei a sunat și a spus că îl place mult pe băiat, că îi felicită și că se bucură mult că au făcut acest pas.

Andreea de la Mireasa a avut îndoieli din cauza tatălui lui Alexandru

Un lucru însă nu le-a dat pace celor doi. Din cauza faptului că tatăl lui Alexandru este un om mai drastic, Andreea a început să își pună întrebări și să creadă că părinții iubitului ei este posibil să nu o accepte.

Alexandru de la Mireasa a încercat să o liniștească și să o asigure că sigur o vor accepta rapid și fără niciun fel de probleme. Tatăl băiatului a sunat în direct, în emisiune și a declarat că abia așteaptă să o cunoască pe aleasa fiului său și că nu are de ce să-și facă griji. Familia îi susține și nimeni nu are nimic de obiectat în privința deciziei pe care au luat-o.

Andreea a intrat în emisiune cu o direcție bine stabilită. Aceasta s-a înscris în competiție pentru Alexandru, iar dorința ei s-a îndeplinit în scurt timp. Cei doi sunt extrem de hotărâți, acel ceva există între ei, au o chimie specială și vor să facă pasul cel mare.

Alexandru a spus despre Andreea că iubita sa are toate calitățile pe care le vrea de la o femeie. Acesta a mărturisit că se vor muta împreună și că o va susține necondiționat pe cea care îi este aleasă.