Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ciprian a trimis o scrisoare pentru Claudia

Ciprian a fost eliminat din casa Mireasa în urmă cu două săptămâni, dar se pare că nu a spus tot ce avea pe suflet.

Ciprian a trimis o scrisoare pentru Claudia Galerie
Claudia a fost extrem de suprinsă de gestul lui Ciprian | Antena 1

De data aceasta, concurentul și-a așternut gândurile pe foaie, lucruri pe care le-a simțit după ce a ieșit din casă. Claudia a fost extrem de suprinsă de gestul fostului concurent, inițial chiar nu a crezut că este vorba despre el.

Luată la întrebări de Simona Gherghe, Claudia a spus că este fericită pentru că Ciprian a făcut acest gest, dar nu vrea să-i dea speranțe false bărbatului și nici nu îi promite nimic mai mult decât o frumoasă prietenie.

Tot Claudia a spus în fața camerelor că există cu siguranță lucruri care nu s-au spus și pe care le vor lămuri atunci când va ieși și ea din casa Mireasa.

Cei doi s-au apropiat mai mult înainte ca Ciprian să iasă din casă. Claudia l-a invitat de mai multe ori la masă, aceasta s-a bucurat de cele mai bune preparate ale concurentei, s-au distrat împreună, dar relația dintre ei a rămas la acest nivel. Așa s-a întâmplat și când Ciprian a părăsit casa Mireasa. S-au despărțit ca niște buni prieteni, iar Ciprian a fost apreciat mereu de toți cei din casă pentru caracterul său și pentru firea diplomată.

Ciprian a fost eliminat în urma Galei din data de 9 ianuarie 2021

Concurentul a fost votat de către Mădălina, cea care a fost Fata Favorită a săptămânii. Cum nu s-a aflat pe primele două locuri în preferințele telespectatorilor, Ciprian a părăsit competiția Mireasa.

Tânărul s-a arătat foarte dezamăgit și, cu lacrimi în ochi, a mărturisit că nu se aștepta să fie eliminat.

Despre competiția Mireasa, Ciprian a declarat: "A fost una intensă, cam scurtă, nematerializată. Cum am mai spus, încerc să mă bucur că s-a întâmplat, nu că s-a terminat. Ca oricărui om, cea mai mare teamă este cea de penibil. Nu am vrut să insist în cazul Claudiei, să aflu de ce nu mă place. Am făcut multe sacrificii ca să ajung aici, în numele iubirii".

Mireasa 2020, sezon 2. Andra, deranjată de difuzarea unor imagini de la petrecerea de sâmbătă... Mireasa 2020, sezon 2. Andreea și Alexandru au primit acceptul părinților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x