Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mireasa 2020, sezon 2. Cum au reacționat cuplurile când au aflat că trebuie să se cunune înainte de citirea clasamentului

Cuplurile care și-au exprimat dorința de a se căsători în Finala Mireasa sezon 2 trebuie să se cunune înainte de a afla clasamentul publicului din data de 27 februarie 2021.

Cuplurile care și-au exprimat dorința de a se căsători în Finala Mireasa sezon 2 trebuie să se cunune înainte de a afla clasamentul publicului

Antena 1

Regulamentul aplicat în Marea Finală Mireasa sezon 2 a fost reamintit de către Simona Gherghe, iar anunțul i-a luat prin surprindere pe cei din competiție.

În vreme ce restul cuplurilor n-au părut afectate, David și Andra s-au arătat nemulțumiți de faptul că trebuie să se cunune înainte de a afla dacă sunt sau nu câștigătorii desemnați de telespectatorii show-ului matrimonial.

”Nu vreau să ne căsătorim în Finală. Regulamentul nu e în regulă, în sensul că există un cuplu favorit și nu merită sacrificiul să facem nunta în casă, să renunțăm la familia care ne poate fi aproape ca să facem o nuntă aici.

Citește și: ”Bianca, tu mă iubești?” Ce răspuns surprinzător a dat fata la întrebarea lui Mihai

Există unii favoriți, noi nu suntem încurajați să facem asta aici, e un sacrifiul. Familia Andrei nu poate fi alături de ea.”, a declarat David.

Ce cupluri au depus actele pentru căsătorie la Primăria Buftea

Mădălina și Radu, Andreea și Alexandru, Andra și David sunt cele trei cupluri care și-au făcut cunoscută decizia de a se cununa în ultima zi de competiție.

Alături de ei a mers perechea Bianca - Mihai, care a completat documentele cu toate că tânărul nu a pus, până acum, marea întrebare.

”O să fie singura semnătură din viața mea de acest gen.”, a spus el.

Emoționați, concurenții au pășit în clădirea unde au semnat toate actele necesare pentru căsătorie. Ei au răspuns la toate întrebările, inclusiv cea referitoare la numele de familie purtat după cununia civilă.

Citește și: Andreea și Alexandru au vrut să refuze o noapte la hotel, fără camere

Toate fetele au fost de acord să poarte numele partenerilor, spre fericirea celor din urmă.

”Da?!”, a întrebat surprins David când a auzit că Andra vrea să se numească Stancu.

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

La finalul lunii noiembrie, producătorii Mireasa au luat decizia ca Finala sezonului 2 să aibă loc mai târziu.

Cum competiția Mireasa urma să se termine la finalul anului 2020, după doar patru luni de concurs, staff-ul emisiunii a hotărât să prelungească sezonul 2 pentru a-i ajuta pe concurenți să se cunoască mai bine.

Citește și: De ce nu vor Mihai și Bianca să se căsătorească în Finală, deși au depus actele la Starea Civilă

Astfel, competiția nu a luat sfârșit la finalul anului 2020, ci se va termina după data de 27 februarie 2021.