Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan i-a trimis o scrisoare Alinei. Ce i-a mărturisit a emoționat-o pe tânără

Alina a fost eliminată la doar câteva zile după ce Bogdan a intrat în competiția Mireasa. La acel moment, băiatul nu a vrut să spună cine este fata pentru care a intrat.

colaj de imagini cu alina si bogdan de la mireasa Galerie
Alina a fost eliminată la doar câteva zile după ce Bogdan a intrat în competiția Mireasa | Antena 1

Se pare că Alina a fost cea care i-a atras atenția, însă eliminarea ei i-a despărțit. Cu toate acestea, încurajat de ultima lor interacțiune, Bogdan și-a luat inima în dinți și i-a scris un bilet.

”Nu credeam că după doar câteva momente și o îmbrățișare, voi ajunge să mă gândesc atât de mult la tine. Îmi pare nespus de rău că nu am ajuns să te cunosc să te cunosc mai bine și să petrec mai mult timp cu tine.

Sper din tot sufletul că te vei întoarce înapoi în casă. Sper că voi avea ocazia să te cunosc mai bine. Deci nu înțeleg cum doar după câteva clipe petrecute împreună am ajuns să mă gândesc doar la tine. Haide înapoi, te rog”, i-a scris Bogdan.

Citește și: Andreea și Marian au ieșit la o întâlnire în afara casei. Ce au discutat cei doi

După ce a citit scrisoarea, Alina a spus că nu se aștepta: ”Am văzut că zilele acestea a vorbit de mine prin casă, dar nu mă așteptam să-mi trimită o scrisoare. E surprinzător, dar plăcut. Să se gândească mai bine la deciziile lui și din partea mea e același lucru. Aș vrea să-l văd, să ne cunoaștem mai bine”.

Cine este Bogdan de la Mireasa sezon 3

Bogdan, bucătar de profesie, are 34 de ani și a venit la Mireasa să-și găsească jumătatea. Ultima sa relație a fost de 1 an și jumătate, în Londra, și s-a încheiat din cauza programului încărcat.

Potrivit spuselor sale, una dintre problemele lui Bogdan a fost comunicarea, pentru care ”am avut multe de pierdut”. Chiar și așa, bărbatul a spus că în ultima relație lucrurile au mers diferit și putea să comunice cu partenera lui.

Citește și: Maria a vorbit la telefon cu mama sa. Ce au discutat cele două

Pentru idealul său în materie de femei, Bogdan a vorbit despre dorința de a avea o iubită comunicativă, deschisă, cu care să poată vorbi absolut orice, să fie ambițioasă (pentru că el nu e și vrea să îl împingă de la spate).

”Eu cred în dragoste la prima vedere. Dacă îmi place de cineva, voi face tot posibilul ca acea persoană să fie a mea,” a declarat Bogdan.

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina și doamna Daniela și-au aruncat cuvinte grele. De la ce a pornit totul și ce reacție a av... Mireasa 2021, sezon 3. Maria are un trecut dureros. Ce nu știa nici măcar mama sa despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x