Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a răspuns Bogdan când a fost întrebat de Anamaria. Ambii au șters pozele de cuplu de pe social media

Bogdan și Anamaria s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 3. Cei doi tineri s-au hotărât pe ultima sută de metri și păreau să fie bine, până când pozele de cuplu au dispărut de pe conturile lor de socializare.

anamaria si bogdan de la mireasa sezon 3 la finala inainte sa se cunune civil Galerie
Bogdan și Anamaria s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 3. Cei doi tineri s-au hotărât pe ultima sută de metri și păreau să fie bine, până când pozele de cuplu au dispărut de pe conturile lor de socializare. | Antena 1

În urmă cu mai bine de o săptămână, fanii au observat că Bogdan de la Mireasa 3 nu mai are fotografii cu soția sa, Anamaria. Acesta nu a comentat deși a primit o mulțime de comentarii în legătură cu acest lucru.

Mai târziu, și Anamaria a șters imaginile cu Bogdan. Se pare că cei doi s-au despărțit, lucru confirmat de fostul concurent.

Ce a răspuns Bogdan când a fost întrebat cine este Anamaria

După despărțirea de Anamaria, Bogdan a devenit foarte activ în social media. El a postat și mai multe Tiktok-uri, unde a primit multe comentarii în legătură cu Anamaria.

La un moment dat, cineva a vrut să știe cine este Ana, după ce a observat că Bogdan este întrebat dacă mai este cu ea. Atunci bărbatul a răspuns: ”Viitoarea fostă nevastă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Anamaria și Bogdan de la Mireasa 3

Povestea de dragoste dintre Anamaria și Bogdan a debutat cu o relație de prietenie. Inițial, concurentul a intrat în casa Mireasa sezon 3 pentru a o cunoaște pe una dintre fete. Nu a vrut să dezvăluie numele tinerei, așa că toate lumea a presupus că este vorba despre Costinela.

Nu era și, la scurt timp după ieșirea Alinei, care a coincis cu intrarea sa în competiție, a realizat că vrea să o cunoască mai bine. I-a trimis o scrisoare și staff-ul emisiunii Mireasa i-a ajutat să se regăsească.

Cu toate acestea, lucrurile nu au mers între ei și cei doi au pus stop încercării de a se cunoaște. Atunci, Bogdan a început să se apropie de Anamaria, cu care a ajuns să formeze un cuplu solid.

De-a lungul timpului petrecut în casa Mireasa sezon 3, cei doi au întâmpinat probleme, însă sentimentele puternice pe care și le poartă i-au ajutat să le depășească.

Nici ideea de căsnicie nu a scăpat neanalizată de cei doi, căci Bogdan era speriat de oficializarea relației. Cu toate acestea, până în Finală a realizat că-și dorește să rămână lângă Anamaria și s-au cununat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Elena s-au cunoscut mai bine. Momente de pasiune, departe de ochii celor din jur... Mireasa 2022, sezonul 5. Discuții în casa fetelor despre comportamentul Elenei. Ce i-au spus fetele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x