Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ce spune sora lui Alin despre împăcarea lui cu Adelina. Tânăra a intrat în platou pentru a face clarificări

Alexandra, sora lui Alin, a intrat în platoul Mireasa, pentru a-și spune părerea în ceea ce privește relația fratelui ei cu Adelina.

Colaj cu Alin, Adelina, doamna Daniela și Alexandra Galerie
Sora lui Alin a venit în casa Mireasa pentru a face clarificări | Antena 1

Alexandra, sora lui Alin spune că ea și tatăl ei sunt mâhniți din cauza supărării doamnei Daniela. Tânăra a venit în casa Mireasa, spunând că ea este cea mai în măsură să își spăună opinia referitoare la relația lui Alin, pentru că ea a fost cea care l-a crescut, când doamna Daniela a fost plecată în Italia.

„Eu îl cunosc foarte bine și știu ce poate și ce nu poate el. Eu sunt mult mai în măsură să vorbesc cu el. Eu pe Alin îl văd singurul vinovat din toată această poveste. Nu știe să spună lucrurilor pe nume. El a spus că s-a lăsat influențat de familie, prin scrisoarea de afară. Noi ți-am dat anumite sfaturi. Ce ne doare cel mai rău e că Adelina ne-a înjurat foarte rău. Nu știu cum îți permiți tu să-i vorbești la pertu mamei. A inițiat această luptă și Alin nu a luat o decizie. Mamei i-a ajuns. Eu nu am văzut-o pe mama așa supărată niciodată. Eu îl susțin în continuare, este fratele meu. Alin nu are experiență în dragoste, iar Adelina este prea experimentată”, a declarat Alexandra, sora lui Alin.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Anamaria au decis să formeze un cuplu

Așadar, Alexandra a venit să-i ia apărarea doameni Daniela:

„Ce pot să fac dacă ea îmi pune un zid în față și nu pot să vorbesc cu ea?”, a întrebat-o Alin pe Alexandra, vorbind despre doamna Daniela.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Conflict în casă din cauza unor poze. De ce a intrat Izabela în camera lui Liviu

Ce sfat i-a dat Alexandra doamnei Daniela

Alexandra și-a spus și părerea referitoare le supărarea doameni Daniela.

„Mama e supărată nu pentru că te-ai împăcat cu Adelina ci pentru că nu te-ai dus la ea de la început. Nu știi să faci diferența dintre iubirea de mama și iubirea de iubită. Tu trebuia să-I spui mamei că o iubești pe fata asta. Tata nu este de acord cu relația pentru că a văzut anumite poze și nu îi convine ca tatăl să vadă asemenea ipostaze înaintea fiului”, a spus Alexandra.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Noi acuzații grave la adresa lui Liviu. Cum explică tânărul afirmațiile presupusei foste iubite

Sora lui Alin a îndemnat-o pe doamna Daniela să nu se mai consume:

„Mamă, lasă-l pe el în pace, lasă tristețea la o parte. Chiar dacă eu, tata și familia nu suntem de accord cu Adelina, dar în continuare te susținem pentru că ești al nostrum. Nu suntem alături de Adelina. Îl susținem pe Alin și ni se rupe sufletul când o vedem supărată pe mama”, a spus Alexandra înainte de a părăsi platoul emisiunii.

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Anamaria au decis să formeze un cuplu... Mireasa 2021, sezon 3. Liviu și Maria au fost despărțiți pentru o oră. De ce au avut parte de tensiuni și cum s-au împăc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x