Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Roxana, detalii despre fostele iubiri. Ce dezvăluiri a făcut noua concurentă și cum a reacționat Ionuț

Roxana, noua conucrentă a show-ului matrimonial Mireasa a făcut câteva dezvăluri despre fostele iubiri.

colaj cu Roxana la Mireasa Galerie
Roxana a făcut dezvăluiri despre fostele iubiri | Antena 1

Roxana a mărturisit că a avut relații în care s- comportat imatur, dorindu-și ca partenerul ei să-i facă tot timpul pe plac. Noua concurentă a povestit că cea mai scurtă relație a ei a durat 6 luni:

„Până acum am întâlnit băieți care făceau săracii tot ce voiam eu să-mi fie pe plac. Eram obișnuită cu el. Până a apărut el și mi-a dat viața peste cap el nu făcea așa și mi s-au aprins călcâiele după el. A fost cea mai scurtă. 6 luni.

De asemenea, concurenta a povestit că a avut și o relație mai lungă, de 2 ani jumătate, din care, spune ea, a învățat cel mai mult. Roxana a mărturisit că era la final d eliceu când s-a mutat cu iubitul ei:

„Dar a fost relația din care am învățat cel mai mult. El era manager de un restaurant, iar eu stăteam acasă. Și eu parcă îmi băteam joc de ce făcea el”, a dezvăluit Roxana.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Ioana, cu ochii în lacrimi după ce a aflat că Adelina a făcut streaming pentru adulți

Noua concurentă venită în casa Mireasa a mărturisit că, privind în restrospectivă și-a dat sema că în cadrul relației de 2 ani și 6 luni s-a comportat imatur. Tânăra a povestit și că și-a dorit să se mute din nou acasă: „Am vrut la mama” și de asemenea, și-a dorit despărțirea de acel tânăr, în condițiile în care el nu-și dorea același lucru.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Reacția neașteptată a lui Alin, când a aflat că Adelina a făcut streaming pentru adulți

Cum a reacționat Ionuț la povestea Roxanei

De asemenea, Roxana a povestit că își manifesta cerințe exagerate față de fostul ei iubit. Tânăra a povestit că l un moment dat s-a supărat când fostul ei iubit nu a plecat d ela job pentru a-i spăla ei mașina.

Roxana spune că s-a mai maturizat de atunci, deși nu a trecut atât de mult timp. Tânăra spune că este pregătită să înceapă o relație seriaosă.

Ionuț a ascultat povestea Roxanei și având în vedere că cei doi sunt în faza de cunoaștere și-a exprima tși o părere. Cu zâmbetul pe buze, Ionuț a zis: „Sper că nu mă vei chema să-ți spăl mașina”. De asemenea, Ionuț a precizat că nu o judecă pe concurntă după trecutul ei.

Cine este Roxana, noua concurentă Mireasa

„Sunt casier într-un cazinou, mă simt bine la muncă. Doresc să mă înscriu la Școala de Jandarmi, îmi doresc un loc de muncă stabil. Părinții mei mă susținm, sunt încântați de idee. Îmi place să merg în drumeții, să conduc, să simt adrenalina. Poate cu asta voi ajunge la un moment dat să fac un curs de pilotaj. Am o viață monotonă, job-casă, nu prea fac lucruri. Ultima mea relație a fost toxică, am învățat că nu poți avea pe oricine. Era genul care mă vrăjea, a durat 6 luni. S-a sfârșit cu un SMS dat de el.”, a povestit Roxana la intrarea în competiție.

Mireasa 2021, sezon 3. Una dintre fetele din competiție a oferit servicii de streaming pentru adulți... Mireasa 2021, sezon 3. Reacția neașteptată a lui Alin, când a aflat că Adelina a făcut streaming pentru adulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x