Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cine a câștigat proba Cabinei telefonice. Una dintre fete a rezistat 6 ore

Concurenții de la Mireasa sezon 4 au avut cea mai grea sarcină de când se află în competiție: să reziste cel mai mult în Cabina Telefonică. Premiul a fost unul pe măsură: o noapte la un hotel de lux de la munte. Iată cine a câștigat.

colaj de imagini cu raluca si andrada in cabina de la mireasa sezon 4 Galerie
Concurenții de la Mireasa sezon 4 au avut cea mai grea sarcină de când se află în competiție: să reziste cel mai mult în Cabina Telefonică. Premiul a fost unul pe măsură: o noapte la un hotel de lux de la munte. Iată cine a câștigat | Antena 1

Alexandru, Andrada, Marius, John, Raluca, Ion au fost cei care au reușit să intre în Cabina telefonică. După un timp, băieții au început să renunțe. Marius și Ion au decis să iasă, după ce nu au mai putut să reziste fizic.

Curând a renunțat și John, iar în Cabină au rămas doar Alexandru, Andrada și Raluca. Cu cât timpul trecea, proba devenea tot mai dificilă. A venit rândul lui Alex să cedeze, cel care a fost încurajat de pe margine de Ana.

Cine a câștigat proba Cabinei

După ieșirea lui Alexandru, Raluca și Andrada au fost nevoite să ducă proba la un alt nivel. Cu ambele mâini ridicat și într-un picior, concurentele au mai rezistat zeci de minute.

La un moment dat, Raluca a cedat și Andrada a fost desemnată câșigătoare. Și Ion a fost mereu lângă iubita lui, șocat fiind de rezistența ei.

Andrada a ales să meargă la munte cu Raluca. De asemenea, Ion și Raluca au primit șansa să doarmă împreună în casa Mireasa sezon 4.

Ion, impresionat de gestul Ralucăi

Ion a sprijinit-o pe Raluca după ce proba s-a terminat. I-a spus că o iubește mult și că este mândru de ea. Ajuns în casa băieților, Ion a vărsat câteva lacrimi și i-a făcut declarații iubitei lui.

”Cât sunt eu, sunt mic comparativ cu ea. Nu pot să zic asta la cameră. Nu-mi stă în caracter. Așa ceva o să rămână pentru totdeauna. Nu o să uit așa ceva niciodată. Nu mi-a fost dat niciodată să se dăruiască cineva așa.

Nu credeam că există așa oameni. Pentru treaba asta o iubesc. Nu am cuvinte, e ireal. Pe mine o să mă doară mult timp după ce îi trec ei durerile. Nicio noapte la munte, în Maldive, nu aș fi acceptat să simtă așa ceva. La final zice: Măcar lăsați-l să stea cu mine și i-am promis că în viața asta o să o răsplătesc de 200 de ori mai mult decât ar putea-o răsplăti cineva e lumea asta”, a zis Ion, care a mai afirmat că gestul Ralucăi l-a ”făcut praf”.

Mireasa sezon 3. Ce decizie au luat Maria și Liviu în privința relației, după ce tânăra a mers la Giurgiu... Mireasa 2021, sezon 4. Mama Amaliei a încurajat-o pe concurentă să analizeze subiectiv relația cu John...
Video Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Vineri, 29.09.2023, 16:57
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio, decizie importantă pentru viitorul lor. Ce vor face în curând

Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio, decizie importantă pentru viitorul lor. Ce vor face în curând

Maria și Antonio, câștigătorii sezonul 7 Mireasa, vor să plece în Anglia să muncească o perioadă. Iată când plănuiesc să părăsească țara.

Sambata, 30.09.2023, 17:40
Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

În mediul online circulă zvonul potrivit căruia Alex și Raluca de la Mireasa sezonul 6 nu mai formează un cuplu.

Sambata, 30.09.2023, 17:09
Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Alinei după eliminare. Mesajul postat de ea

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Alinei după eliminare. Mesajul postat de ea

Alina a fost eliminată în Gala din 29 septembrie 2023. Băieții au votat-o în unanimitate pentru eliminare și pentru că a fost pe ultimul loc, fata a părăsit competiția.

Sambata, 30.09.2023, 10:56
Mireasa sezonul 8. Liviu, primele declarații după criza de nervi din Gală. Ce a mărturisit după ce s-a calmat

Mireasa sezonul 8. Liviu, primele declarații după criza de nervi din Gală. Ce a mărturisit după ce s-a calmat

Liviu de la Mireasa sezonul 8 a fost foarte nervos când a aflat că publicul a decis ca el să rămână în competiție. A avut o criză de nervi și chiar a părăsit platoul.

Sambata, 30.09.2023, 10:06
x