Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ionuț, fratele Mariei, a venit în emisiune pentru a-și susține sora

Emisia de azi a începu cu doamna Mari, Liviu și Maria, iar acest lucru se întâmplă din cauza discuțiilor pe care Simona le-a avut ieri cu Liviu despre acuzațiile care i se aduc în Mireasa: Urzeala soacrelor de pe AntenaStars.

Maria și Liviu au avut parte de o întâlnire în afara casei Mireasa, iar cei doi au discutat despre viitor. Maria a spus că se simte mai împlinită alături de Liviu și că are sentimente puternice pentru el.

Liviu a spus că dacă părinții Mariei ar fi împotriva relației lor, el ar lupta și ar încerca să le demonstreze că o merită pe fiica lor. Doamna Mari a început discuția de azi și a spus că acum sunt mai bine decât ieri. Ea a ținut să puncteze că Liviu nu este deloc violent, că este un om bun.

Fratele Mariei a venit pentru a-și susține sora

Doamna Mari a spus că cei care i-au adus acsete acuzații fiului lor au un singur scop: să îl denigreze. Acesta a discutat cu fiul ei și l-a rugat să plece acasă și să o lase pe Maria să aleagă dacă vrea sau nu să mai formeze un cuplu cu el.

Azi, Ionuț, fratele Mariei, a venit în platoul emisiunii Mireasa pentru a-i fi alături surorii sale. Ionuț a declarat că cea mai mare frică a părinților Mariei este legată de faptul că fosta soție a lui Liviu a avut o meserie care nu îi face cinste.

Liviu a declarat că este încă în emisiune pentru Maria și vrea să dea explicații. Liviu încă spune că nu știa nimic despre ce făcea fosta soție în afara țării, nu este un om violent, a încercat jocurile de noroc, dar a fost doar pentru distracție.

Ionuț a declarat că nu vrea ca sora lui să treacă prin nicio dezamăgire și nici să piardă timpul cu Liviu.

Mama Mariei a intrat în direct prin telefon

Mama Mariei a intrat și ea în direct prin telefon. Doamna Ioana a rugat-o pe Maria să renunțe la Liviu și să se despartă de el. Aceasta a rugat-o pe Maria să-i dea regia tot ce acuzații i-a adus fosta soție.

Doamna Ioana i-a spus Simonei Gherghe că îi este extrem de frică ca fiica ei să nu mai treacă printr-o astfel de situație. Mama Mariei a spus că este singură că cei doi vor ajunge la divorț. Maria o roagă pe mama sa să nu mai ia în considerare tot ce se aude și se vede și să aibă răbdare pentru ca timpul le va rezolva pe toate.

Mireasa 2021, sezon 3. Fosta soție a lui Liviu, primele declarații despre trecutul lor amoros... Mireasa 2021, sezonul 3. Alin și Adelina au ajuns la capătul puterilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x