Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor dau o atenție deosebită trecutului amoros. Ce au discutat cei doi

Andrada și Victor sunt mereu atenți unul cu celălalt, iar pentru a se cunoaște mai bine, cei doi au abordat și subiectul trecutului amoros. Victor i-a povestit iubitei sale despre fostele relații.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor dau o atenție deosebită trecutului amoros. Ce au discutat cei doi Galerie
Andrada îi este mereu în preajmă lui Victor și îl ascultă cu mare atenție | Antena 1

Andradei i se pare ciudat că Victor a păstrat relații bune cu fostele iubite. Oare cei doi sunt pregătiți pentru un viitor comun?

Andrada și Victor dau o atenție deosebită trecutului amoros

Andrada îi este mereu în preajmă lui Victor și îl ascultă cu mare atenție. Victor a avut o relație și cu o femeie mai în vârstă decât el. După ce au discutat serios, atmosfera s-a încins între cei doi.

În materialul difuzat la Mireasa - Capriciile iubirii, se vede cum Victor se bucură de peisajul oferit de iubita sa într-o pereche de pantaloni foarte scurți care i-au pus formele în evidență. Doamna Lenu a privit și ea imaginile, iar Victor i-a spus că de obicei face lucruri mai grave, dar materialele nu se pot difuza pe post.

Victor este supărat pe bunica sa după ce aceasta i-a luat apărarea Alinei și a spus că indiferent de ce spun cei din jur, Alina va ieși cu fruntea sus din orice sezon pentru că ea nu se întinde cu nimeni pe nicio canapea din casă, făcând referire la gesturile "intime" dintre cei doi.

Andrada a spus că simte că nu o place deloc doamna Lenu, iar Victor a completat și a spus că bunica sa chiar i-a spus cu subiect și predicat că nu-i place deloc alegerea făcută.

Andrada și Victor, ceartă dură după ce băiatul i-a atras atenția asupra atitudinii la adresa Adelinei

Adelina și Andrada de la Mireasa sezon 4 au avut un schimb de replici, în urma căruia Victor a remarcat anumite gesturi, pe care nu le-a plăcut, la iubita lui.

După ce Andrada a încercat să vorbească despre Adelina cu el, băiatul a refuzat să accepte atitudinea iubitei sale. Pentru că tot auzea ”gata” din partea partenerului, Andrada s-a enervat.

”Prost ești.”, i-a zis ea și Victor a izbucnit imediat.

”Ai reacții nasoale ca fată. Nu vrei să asculți. Taci. Gata, nu-ți mai zic nimic. Ceartă-te, fă ce vrei”, a zis Victor. ”Nu înțeleg, cine a zis că vrea să se certe? Păi dacă nu mi se pare corect”, a zis Andrada.

”Ți-a sărit o bală.”, a remarcat Victor, care a fost deranjat de faptul că iubita lui a înjurat emisiunea, locul unde s-au cunoscut. ”Te-ai pi**t inclusiv pe mine”, a mai spus băiatul.

Imediat, a mers în bucătărie și i-a zis Adelinei că vrea să vorbească. ”Nu vreau să te mai uiți urât la mine. Mă vezi că sunt calmă? M-ai dezamăgit maxim, ți-am fost alături. Când a venit altcineva, mi-a luat locul imediat. Ești un copil cu probleme la mansardă.”, a zis ea.

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius, comportament la limita regulamentului. Ce s-a întâmplat între cei doi... Mireasa 2021, sezonul 4. Noul concurent din casa Mireasa se numește Ion Ilie și are 31 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x