Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor s-au logodit la munte. Ce s-a întâmplat între cei doi

În urma task-ului cu cabina telefonică, Andrada și Raluca au primit șansa să meargă o noapte la munte. Cele două fete au plecat ieri în timpul emisiei Live, dar acolo, Andrada a avut parte de surpriza vieți ei.

Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor s-au logodit la munte. Ce s-a întâmplat între cei doi Galerie
Andrada și Victor s-au logodit la munte | Antena 1

Așa cum a cerut încă din casă, aceasta spera să poată merge cu Victor în excursia de la munte, dar pentru că acesta nu se mai afla în casă, i-a oferit șansa Ralucăi să se bucure de câteva clipe de relaxare pentru că au luptat amândouă până în ultima secundă.

Andrada și Victor s-au logodit la munte

Atunci când au ajuns și părea că totul va decurge ca o noapte a fetelor, Victor a venit prin spatele iubitei sale cu un buchet imens de trandafiri. A luat-o în brațe, s-au sărutat minute în șir, iar Andrada a țipat din tot sufletul ei de fericire.

În emisia live de azi, Raluca, Andrada și Victor au intrat în casa Mireasa, iar toată lumea a fost surprinsă să-i vadă. Andrada și-a arătat inelul, iar Victor a fost extrem de încântat să se reîntoarcă.

Ce s-a întâmplat la munte

Când Victor a venit și a luat-o în brațe, Andrada a țipat de fericire. A sărit în brațele lui și a fost cea mai fericită femeie din lume. Raluca s-a retras și i-a lăsat pe cei doi singuri ca să-și petreacă seara romantic.

După ce au discutat despre perioada în care au stat despărțiți, cei doi au ciocnit, iar Victor i-a spus că după două zile de plecarea în casă a realizat că este femeia vieții lui.

Victor i-a propus Andradei să meargă la jacuzzi să se relaxeze împreună, iar acolo îi aștepta un cadru de poveste. S-au sărutat minute în șir, iar mai apoi Victor a cerut-o pe Andrada în căsătorie.

Andrada a țipat de bucurie și a spus DA din tot sufletul ei. Concurenta a fost în culmea fericirii, iar ce a urmat a continuat în camera de hotel.

După ce au fost difuzate imaginile, Andrada și Victor au primit aplauze din partea tuturor celor din casă. Amândoi au recunoscut că au avut emoții foarte mari.

Doamna Alina, mama lui Victor, a intrat în direct prin telefon și a spus că privea imaginile și plângea. Aceasta a spus că se bucură foarte mult pentru cei doi, dar cel mai mult pentru Andrada fiindă i-a intrat repede la suflet.

Buni Lenu a spus că și ea a plâns de fericire și că este extrem de emoționată pentru cei doi. Aceasta le-a urat să trăiască mulți ani fericiți.

Și mama Andradei a intrat în direct și le-a spus celor doi să fie fericiți împreună pentru că ei îi susțin în orice decizie.

Mireasa 2021, sezonul 4. Mama lui Seba, comentarii răutăcioase pe rețelele sociale. Doamna Margareta, subiect pe grupuri... Mireasa 2021, sezonul 4. Mesajul lui Sebastian pentru Adelina. Ce i-a transmis pe AntenaPLAY...
Video Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Sergiu îl vede pe Adrian cu Alina. Reacția concurentului Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Sergiu îl vede pe Adrian cu Alina. Reacția concurentului Joi, 28.09.2023, 16:49
Video recomandate
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi
Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Ce decizie surprinzătoare a luat chef Cătălin Scărlătescu, după ce s-a ridicat interdicția de a vorbi Marti, 26.09.2023, 22:00
Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Cine este Ioana, noua concurentă. Ce a povestit despre viața ei amoroasă

Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Cine este Ioana, noua concurentă. Ce a povestit despre viața ei amoroasă

Ioana are 25 de ani, este zodia Taur. Spune că este o persoană emotivă, ambițioasă și sociabilă. 7 ani a jucat handbal și tenis de masă, un an a făcut atletism. 

Joi, 28.09.2023, 16:26
Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Mama Biei a intervenit telefonic. Ce părere are despre Robert și ce i-a zis doamnei Anina

Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Mama Biei a intervenit telefonic. Ce părere are despre Robert și ce i-a zis doamnei Anina

Doamna Daniela, mama Biei, a intervenit telefonic. Și-a spus părerea despre Robert și i-a mulțumit doamnei Anina pentru că are grijă de fiica sa.

Joi, 28.09.2023, 15:53
Ce mai face Cosmin de la Mireasa și cum arată în prezent. Ce a apărut pe contul său de Instagram de curând

Ce mai face Cosmin de la Mireasa și cum arată în prezent. Ce a apărut pe contul său de Instagram de curând

Cosmin Munteanu, fostul câștigător al emisiunii matrimoniale "Mireasa" de la Antena 1, reușește să-și păstreze liniștea și fericirea în viața sa de zi cu zi. Cum s-a pozat de curând pe Instagram.

Joi, 28.09.2023, 15:24
Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Marius nu o mai ține de mână pe Daria, dar un alt băiat o curtează. I-a oferit un ursuleț

Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Marius nu o mai ține de mână pe Daria, dar un alt băiat o curtează. I-a oferit un ursuleț

Marius și Daria trec prin momente tensionate, după ce au avut un schimb de replici în timpul task-ului în care au făcut pizza. În acest timp, Andrei i-a oferit un ursuleț primit de la o susținătoare.

Joi, 28.09.2023, 15:08
x