Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion și Raluca au ajuns la sentimente mai bune. Concurentul a primit o scrisoare de la părinți

Ion a declarat săptămâna trecută că nu mai vrea să formeze un cuplu cu Raluca. Decizia i-a uimit pe toți, chiar și pe Raluca, aceasta spunând că nu și-a dat seama de sentimentele lui.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion și Raluca au ajuns la sentimente mai bune. Concurentul a primit o scrisoare de la părinți Galerie
La petrecerea de sâmbătă seara, Raluca și Ion au interacționat | Antena 1

La petrecerea de sâmbătă seara, Raluca și Ion au interacționat Concurentul a spus că a primit o scrisoare de la părinți și că aceștia își doresc foarte mult să o cunoască. Ion i-a citit câteva rânduri și părinții săi o consideră potrivită pentru el.

Ion și Raluca au ajuns la sentimente mai bune

La petrecere, Raluca a stat restrasă, dar la sfaturile lui Seba, concurenta a mers la fostul ei iubit și a încercat să-l facă să creadă că este numai pentru el, că îl dorește din toată inima sa.

Cei doi s-au sărutat și și-au făcut promisiuni. Ion i-a promis o viață frumoasă și o căsnicie fericită alături de el.

Întrebat de Simona Gherghe dacă s-a împăcat cu Raluca în emisia live, Ion a spus că nu s-au împăcat. Doamna Lenu a luat atitudine și a spus că concurentul nu face decât să-și bată joc de sentimentele ei. Bunica lui Victor i-a spus că trebuie să o respingă dacă nu simte nimic pentru ea. Doamna Rodica nu mai știe ce să zică și că îi pare rău de Raluca.

Simona Gherghe i-a atras atenția lui Ion și l-a rugat să fie responsabil de acțiunile sale. Raluca a crezut că se va schimba totul între ei după petrecerea de sâmbătă seara.

Ion și Raluca s-au despărțit

Ion și Raluca s-au despărțit. După ce au vorbit mult, s-au cunoscut, au avut cuvinte frumoase unul pentru celălalt, dar acum băiatul și-a dat seama că nu se potrivesc la caracter.

După ce au discutat mai mult, aseară Raluca și Ion au stat mai mult împreună, băiatul a încercat să-i explice decizia lui, dar iubita sa nu a vrut să accepte ceea ce i-a spus Ion. Pe Antena Play, Ion a declarat că așteaptă și părerile fanilor despre decizia lui, dar că el nu mai vrea o relație cu blondina.

Faptul că Raluca este mai dezinvoltă l-a făcut pe Ion să fie atras de ea, doar că de multe ori el a reacționat doar la acțiunile lui, fără să țină cont de ceea ce simte. Ion i-a spus fetei că nu este omul potrivit pentru ea și că nu o poate împlini.

Raluca nu a vrut să mai audă explicațiile și a plecat de lângă iubitul ei. Tânăra s-a dus pe terasa din casa fetelor și a plâns. Ion a spus în emisia live că Raluca nu este sinceră cu el și că sentimentele ei nu sunt neapărat reale, lucru care l-a făcut să ia această decizie.

Ion spune că totul s-a consumat foarte repede între ei și că el nu simte nimic după toată această relație cu ea. Raluca a rămas fără cuvinte la explicațiile lui Ion și a spus că nu înțelege ce a făcut greșit pentru că ea așa își exprimă sentimentele.

Bunica Ralucăi a intervenit prin telefon în direct, iar atunci când concurenta a auzit vocea persoanei dragi a izbucnit în lacrimi. Doamna Cornelia i-a spus nepoatei sale să nu mai fie naivă, să se gândească mai mult înainte de a face ceva și că acasă cei dragi o iubesc mult, așa cum este ea.

Bunica Ralucăi a mai spus că Ion nu i-a prezentat de la începu încredere, dar i-au dat crezare pentru binele tinerei.

Mireasa, sezonul 3. Cosmina a slăbit 8 kilograme într-o lună și trei săptămâni. Cât de bine arată acum... Mireasa 2021, sezonul 4. Un prim dialog între Marius și Amalia. Ce au discutat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x